Hvordan starter jeg en bil med en gassgenerator?

 Et utbrudd eller et utbrudd, bruker en ekstern strømkilde for å gjenopplive døde batteriet i et kjøretøy som ikke starter. En bensin generator indirekte kan starte en bil, fordi elektrisiteten den produserer kan drive en batterilader, men også noen avsendere å forenkle direkte jump-start.

 Direkte hopp

 Dersom gassgenerator leveres med en elektrisk start alternativ - et integrert batteri starter generator når du slår en nøkkel eller trykker på en knapp - batteriet kan direkte starte en bil. Denne eksterne batteri kobles direkte til dødt batteri via startkabler, som da får et løft fra et annet kjøretøy.

 Drive laderen

 Hvis du ikke kan foreta en umiddelbar jump-starte bilen batterilader, kan en 110-volts uttak til en gassgenerator drive laderen. Den tiden som kreves for full lading på en 12-volts bilbatteri varierer fra ett til åtte timer, avhengig av laderen og tilgjengeligheten av manuelle innstillinger.

 Sikkerhet

 Generatorer og batteriladere bruker strøm, og representerer en fare for støt. For å unngå skade, bruke tilkoblingen av batteriet anbefales av produsenten og start metoder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha