Hvordan Strip lettmetallfelger

 Aluminiumsfelger er beskyttet av lakk eller maling. Over tid den beskyttende belegg eller maling kan bli skadet av skitt, sot og veien rusk. Små hakk og riper er gamle og slitte hjul luft. For å fikse hjulene, er det nødvendig å kle helt klarlakk eller maling. Når hjulene er strippet, og kutt og mindre riper er pusset over, hjulene er klar til å males eller sprayes med en klarlakk.

 Ting du trenger

 Maskeringstape

 Avis

 Mildt vaskemiddel

 Hose

 Svamp

 Rags

 Lint håndklær

 Kjemisk stripper

 Maleri plastskrape

 Stålull

 Sandpapir

 Instruksjoner

 Beskytt dekkene eller slette hjul dekkene. Anvendelsen av et kjemisk etsemiddel for hjulet er et nødvendig trinn i etsing av laget eller den klare maling fra en aluminiumhjul. Den beste strategien er å ha en profesjonell dekkbutikk fjerne hjul dekkene. Det andre alternativet er å dekke hjulene med aviser og tape. Hvis du velger det andre alternativet, vil stripping hjul være mer tid, fordi det er nødvendig å arbeide mer langsomt og forsiktig med stripper. Hvis stripper å dryppe ned på papir, bør det tørkes av umiddelbart.

 Vask hjulene med et mildt rengjøringsmiddel og vann. Gni hjulene var en klut eller en slipende pad for å fjerne skitt, smuss og skitt. Skyll hjul med rent vann og tørk dem med en lofri klut.

 Spray hjulene med en kjemisk stripper. Arbeid på et hjul om gangen. Spray hjulene med stripper. Cleaner umiddelbart begynne å boble, men la det trenge inn i ti eller femten minutter.

 Skrubbe av maling eller toppstrøk med en stålbørste og plastskrape. Bruke fin stålull for å komme inn i kriker og kroker.

 Spray hjulet med kjemisk stripper igjen. Tørk hjulene med white spirit og stålull. Skyll hjul med rent vann og tørk dem med en lofri klut.

 sand hakk og riper med 320 sandpapir Litt flytte på hjul med fin stålull for å fjerne merkene sandpapir.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha