Hvordan svart maling hånd Tees

 Slå en vanlig svart t-skjorte og gamle i tilpasset arbeid, håndmalte art. Mørke T-skjorter er ikke nødvendigvis vanskeligere å male, men bør velges nøye maling fargene. Lysere eller lysere farger ser best på svart bakgrunn - i kontrast til den mørke lerretet. De samme typer børster, frimerker og svamper kan brukes, og du kan velge mellom stoff eller akrylmaling til å lage permanente design. Sjekk også at T-skjorten er 50 prosent til 100 prosent bomull, for best resultat.

 Ting du trenger

 Tegnepapir

 Blyant

 Hvitt kritt

 T-skjorte i sort bomull

 Akryl eller tekstilmaling sett

 Pall eller kopper

 Artist børster

 Instruksjoner

 Tegn et design for T-skjorten din maleri på et stykke papir, ved hjelp av en blyant. Det er best å lage din design på papir først, før du arbeider på plagget. Vurdere størrelsen på din T-skjorte der du vil at arbeidet skal gå og de fargene du vil bruke.

 Tegn en skisse av ditt svart t-skjorte med hvitt kritt. Hvitt kritt vises godt på mørke farger, og lett forsvinner. Alternativt kan du bruke en lett farget stoff blyant.

 Trykk mengde mandel størrelse akrylmaling eller stoff på en pall eller i pappkrus. Disse malinger tørker raskt, så starte med små mengder for å unngå avfall. Hvilke farger du ønsker før du påfører malingen. Spør din T-skjorte på bordet, glatt det og tape kantene, slik at du har en "lerret" å male flat.

 Dypp penselen i den første fargen. Påfør malingen på middels vekt T-skjorte. Hvis linjene er for tykk, kan de ta av. Hvis de er for tynn, kan de ikke vises så. Bruk din tegning som en guide, og arbeide med én farge om gangen.

 Stå tilbake og se fremgangen så langt. Legg til mer maling på din T-skjorte, etter behov. Noen lyse farger, som gul, trenger mer enn et lag med maling, på grunn av mørket av lerretet. La din t-skjorte for å tørke før du flytter maleriet tilbake eller ermene.

 Hint

 Tynne vev trenger et lag med avis inne i T-skjorte, for å hindre blødninger maling.

 Eksperimenter med å bruke sjablonger, stempler og spraymaling på svart t-skjorte.

 Følg produsentens guide, hvis du bruker stoff maling. Noen trenger å bli satt til å varme.

 Unngå å plassere møbler flekker din T-skjorte over aviser før maling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha