Hvordan sy en plysj hest

 Sying utstoppede dyr ved hjelp av en pre-laget mal funnet på nettet eller på en hobbybutikk. Søm og stuffing utstoppede dyr for hånd med en nål, tråd og fylling hjelper deg utføre oppgaven uten å gjøre deg kjent med hvordan du bruker en symaskin. Du kan tilpasse plysj hesten ved hjelp av en rekke stoff teksturer, farger og mønstre, og du kan gi det som en gave for personlig barn for en bursdag eller ferie.

 Ting du trenger

 Printer

 hestemotiv

 Skanner eller lagre kontorrekvisita

 Iron

 Strykebrett

 Flatt underlag

 Cloth

 Blyant

 Saks

 Needle

 Wire

 Polyestervatt

 Plast øyne

 Følte

 Instruksjoner

  •  1

 Skriv ut en hest motiv fra skriveren hjemme. Forstørre mønsteret hvis det er nødvendig, ved hjelp av en skanner eller kopimaskin til et kontor forsyning butikken.

 2

 Stryke stoffet på et strykebrett for rynker. Ekstern stoff på et flatt underlag slik at den bakre side av stoffet oppover.

 3

 Plasser hesten mønster på stoffet. Spor rundt utsiden av hesten mønster med en blyant. Gjenta for hver side eller en del av strukturen.

 4

 Klipp ut alle delene av hesten mønster med saks. Montere brikkene til å sy sammen. For eksempel; Legg venstre og høyre side av hesten, er den ene over den andre, og skaper et speilbilde.

 5

 Træ en nål med samme tråd farge som stoffet. Sy en søm 1 tomme fra kanten av din modell, slik at ovennevnte ene siden av hesten og hesten er sydd sammen.

 6

 Stappe din hest med polyester batting. Skyv fyllet inn i områder sydd på ting. Fortsett å sy og stuffing som du beveger deg langs mønster hest til hest er helt fylt og sydd sammen.

 7

 Lim på plast øyne og nese eller munn føler for ekstra dekorasjon. Tenk å sy på filt eller tøy hale, hvis modellen ikke har en.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha