Hvordan sy servietter

 sy servietter er et relativt enkelt prosjekt, selv for uerfarne kloakk, fordi det krever ikke mer hemming og trykke på de fire sidene av en liten firkant av stoff. Disse håndklær hjemme kan legge til et snev av eleganse til ditt spisebord. I tillegg kan du tilpasse din egen tabell innstilling med servietter, eller matche en eksisterende virksomhet. Avhengig av stoffet du bruker, kan håndklær bli arvestykker, nedarvet gjennom generasjoner. Disse håndklær er tosidige og to kontrasterende stoffer kan brukes til å se unik beliggenhet justering.

 Ting du trenger

 Cloth

 Symaskin

 Iron

 Regel

 Saks

 Pins

 Needle

 Wire

 Instruksjoner

 Pre-behandle stoffet. Å holde dem fra krymper eller brette håndklær etter at du hvitvaske, må du behandle materialet før sying. Bare start rå stoffet gjennom din vaskemaskin og tørketrommel. Når vasket og tørket, stryke tøyet for å fjerne rynker.

 Klipp stoffet. Du må bruke en linjal for å sjekke uniform størrelse håndklær, og for å få en rett kant. Skjær stykker mellom 16 og 17 kvadrat inches. Størrelse er ikke kritisk til dette prosjektet, men er perfekte kvadrater. Du vil sy to rutene sammen for å lage et håndkle, og deretter klippe et likt antall seter, selv om du ønsker et ulikt antall håndklær.

 Sy den første sømmen. Med feil side av stoffet mot hverandre, pin og sy rundt kantene, slik at en margin på ¼-tommers søm på alle fire sider, og en 2-tommers åpning på den ene siden, som lar deg aktivere håndklær høyre side ut. Kutt hjørnene nærheten stingene, men ikke skjære stingene. Skjærende hjørner vil hjelpe deg å få skarpest fokus når du setter håndklær rett på.

 Ta til høyre inn håndklær. Bruk en penn eller annen spiss, stump gjenstand for å sprette ut hjørnene. Dette vil hjelpe hvert hjørne ser så skarpt som mulig. Trykk håndklær, for å fokusere på sømmer sikre at de er så flat som mulig.

 Sy åpningen lukket. Ved hjelp av en nål og tråd, hånd sy åpningen lukket håndkle. Bruk prikker som mulig, slik at sydd for hånd ikke vil være synlig. Trykk håndklær igjen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha