Hvordan ta bilder med et Pro A200 Sony

 Sony A200 er et digitalt speilreflekskamera 10,2 megapiksler. Sin fleksibilitet og vell av avanserte funksjoner som lar deg ta profesjonelle bilder, uansett hva situasjonen. Forstå funksjonene på enheten og hvordan du bruker dem riktig, er det mulig å ta klare bilder, klare og kunstneriske.

 Instruksjoner

 Konsentrer din brann. Den største morderen i et bilde er i fokus. Bilder Out-of-fokus se myk og fuzzy uansett kvaliteten på den kreative vinkelen på belysningen eller. Juster fokus automatisk velge fokusbryteren "AF" og trykke på utløseren halvveis ned. For en mer selektiv tilnærming, setter fokus bryteren på "MF" og flytte fokusringen på motivet.

 Unngå pop-up flash overdreven bruk av direkte blits som frontkamera belyser motivet, fullt informere og skape et flatt bilde. For mer dynamiske bilder, bruke lys tilgjengelig på rommet. Hvis du arbeider med lite lys, trykk på ISO-knappen og øke ISO-standard. Hvis du foretrekker å bruke blitsen, har A200 en boot støtte for mobil blitsenhet som lar deg ta bilder mer profesjonelt ved å ha mer kontroll over intensiteten og retningen på lys.

 Juster eksponeringen til å kontrollere hvor mye lys du fange. Still inn modusvelgeren på "M" og justere eksponeringsverdien. Hvis du er ute og scenen er for lys, justere eksponeringen ned slik at mindre lys gjennom linsen. Hvis du er i et dårlig lys situasjon, kan det være lurt å justere eksponeringen slik at mer lys kommer gjennom objektivet, fange detaljer i mørke områder.

 Fyll rammen. Hvis du trekker ett fag i midten av din jord sammensetning, vil bildet vises flat. Fyll bakgrunnen og forgrunnen med andre elementer for å vise dynamisk bilde. En god regel å følge er "dominerende i forgrunnen, bakgrunnen relatert." Dette gir betrakteren en umiddelbar inngangspunktet inn i bildet, samt støtte bakgrunnsinformasjon gir dybde til bildet.

 Trekk kreative vinkler. Alle kan fotografere et motiv innrammet i sentrum av sammensetningen, slik at synsvinkelen, som er annerledes og unik. Hvis du er ute, bruke miljøet rundt deg. Skyt gjennom grenene på trær eller lave eller høye vinkler. Eksperimenter med forskjellige ting for å få nye resultater. Digitale kameraer eliminere unnskyldning for ikke å ta for mange bilder på grunn av behandlingskostnadene. Den eneste bekymringen er nå størrelsen på minnekortet, og antall bilder som det vil holde. Husk at jo flere bilder du tar, jo mer du utvikle din skyting øyet.

 Hint

 Hvis du filmer med diopteret, sørg for at du setter fokus diopteret for øynene. Justere diopteret innstillingen påvirker ikke skarpheten i bildet. Hver enkelt vil ha en litt annerledes syn gjennom diopteret, slik at du ønsker å sette øyet.

 Skyting på et stativ eller slå på Super Steadyshot gir deg stabile bilder og hjelpe deg å oppnå mer presis målretting.

 Eksperimenter med alle opptaksprogrammer for å forberede deg til å velge den riktige innstillingen, hvis du tar et rolig landskap eller sportsbegivenhet i rask endring.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha