Hvordan ta en lang skutt eksponering

 Ta et bilde av eksponering til åpning av lukkeren på kameraet i en lang tidsperiode, slik at mer lys og detaljer i spillet. Resultatet er et bilde der alt vises uskarpt bevegelse og alt fortsatt vises i fokus. Langskudd eksponerings er også bra for nattfotografering fordi det gjør at bildet er skarpere og klarere.

 Ting du trenger

 Trivet

 Reflex

 Instruksjoner

 Slå innstillingen på kameraet til "Manuell". Dette vil fjerne automatisk modus og tillater deg å endre lukkertid.

 Fest kameraet på et stativ. Hvis du ikke har et stativ, sette kameraet på et flatt underlag foran det området du ønsker å fotografere vil fungere som et godt alternativ. Det er viktig at du setter kameraet en stødig hånd heller enn å holde, siden kamerarystelser på en lang skudd av eksponeringen vil resultere i et uskarpt bilde.

 Bestem deg for lukkerhastigheten. Det største antallet på å justere lukkerhastigheten, jo lengre skudd. Hvert tall representerer en brøkdel av et sekund. For eksempel er antallet 60 som tilsvarer en 60 av et sekund. Derfor, hvis du stiller lukkerhastigheten til 8, vil lukkeren være åpen for en åttendedel av et sekund. Noen kameraer vil også ha en "B" eller "Bulb" innstilling. Dette betyr at lukkeren holdes åpen så lenge du holder utløserknappen.

 Skyte. Vanligvis med lang eksponering fotografering, mange prøving og feiling er involvert. Hvis du finner ut at bildet er for liten nedgang på ISO. ISO styrer mengden av lys som er igjen i bildet. Jo høyere ISO, kommer mer lys i bildet. 1600 er vanligvis den største ISO, og det kan være så lavt som 120. For lenge utstillingen av fotografi, sitt beste for å sette ISO med et lavere antall siden du skal forlate lukkeren åpen for en lengre tid.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha