Hvordan ta et standpunkt speil

 Nesten alle bruker speil. Menn, kvinner og barn ser på hver dag for å sjekke opptredener. De holder til i offentlige bad, forfengelighet dekorere rommet og noen ganger fungere som veggdekorasjoner
 Selv om disse speilene har ulike formål, de har også en ting til felles: står. Uten støtte betyr å holde, mange speil falle og brekke. Du kan lage din egen speil holdt speil for å beskytte hjemmet ditt med noen få forsyninger og litt tålmodighet.

 Ting du trenger

 2 treplater, en tommers tykke, 4 kvadratfot

 Regel

 Blyant

 Jigsaw

 Sandpapir

 Tack papir

 Polsk

 Hengsler

 Skrue

 Elektrisk hånd drill

 Instruksjoner

 Mål høyden og bredden på speilet med en linjal og tegne to Ls på tre. Den vertikale arm er lik høyden og den horisontale arm er lik bredden. Hardtre som valnøtt og eik fungere bedre.

 Ls din innser at de ser litt ut som boble bokstaver. Du kan feste med en veldig rett riktig vinkel eller tegne en kurve som forbinder de vertikale og horisontale armer. Tegn en krok 1? Inches stikker opp fra enden av den horisontale armen. Kroken må danne en krum rygg til den vertikale arm; kroken støtter speilet senere.

 Bruk en stikksag til å skjære dine Ls. Skyv tre i bladet beveget seg sakte, men holde den i konstant bevegelse. Dette bidrar til å holde rene kutt og unngår smelle bladet.

 Sand dine Ls, bevel kantene ved å gni litt grovt sandpapir på dem i en opp og ned bevegelse. Sand dem igjen med fint sandpapir for å jevne tre. Gni tack papir --- --- stick gasbind brikkene til å fjerne sagflis. Den glatte lakk, stryker selv, sand lett, tack og lakkert på nytt. La polish tørke over natten.

 Ordne Ls sammen for å påvirke de vertikale grener rygg mot rygg. Spør armen hengsler på hvis den ene siden av hver hengsel ligger på en av Ls. Skru dem med de medfølgende skruene i hengslene kit; vokser sakte og fast med hånden drill.

 Hold Ls slik at de danner en rett vinkel ved den leddede forbindelsen. Plasser speilet på holderen, slik at kurvene på endene av horisontale armer støtter kanten av speilet og den vertikale arm støtten tilbake.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha