Hvordan ta gode bilder med kameraet Canon SX10

 Canon SX10 er et digitalt bilde mellom enhet, noe som gir en 20 megapiksel sensor i en stor kropp av refleks type. Målet har et stort zoomområde 20X, betyr fag kan forstørres opp til 20 ganger i forhold til den bredere uten å bruke lavere kvalitet digital zoom innstillingen teknologi.

 Canon SX10 har en full manuell evne betyr at brukerne har full kontroll over alle aspekter av kameraet, noe som gir dem mer kontroll og fleksibilitet til å velge de riktige innstillingene for den rette situasjonen, som - med praksis - den resulterer i høyere kvalitet.

 Reduksjon av uskarphet

 Bruk stativ for å redusere kamerarystelser, noe som er grunnen til at bildene blir uskarpe, selv når de fokusinnstillinger er riktige. En solid stativ vil styrke et bredt spekter av bildene ved å redusere bevegelse av kameraet som resulterer i både holder kameraet fra hånden og vibrasjoner forårsaket ved å trykke på utløserknappen.

 Bruk manuelle kontroller for å velge den bredeste tilgjengelige åpning i dårlig lys. Åpningen refererer til den variable åpning i linse gjennom hvilken lys passerer. Den SX10 har en f2.8 blenderåpning bredt mål, betyr det kan kaste mer lys på sensoren. På grunn av dette lyset økt lukkerhastigheten kan være kortere, noe som resulterer i skarpere og mindre uskarpe bilder i dårlig lys.

 Bruk en høy ISO-innstilling på kameraet for å øke følsomheten av sensoren. På grunn av dette økt følsomhet, kan lukkerhastigheten være raskere, noe som resulterer i bilder som er mindre uskarpe og skarpere.

 Bruke kamerablitsen å belyse motivet. Dette vil resultere i mindre uskarpe bilder, men vil bli belyst forfra, ofte forårsaker fag for å bli mindre definert eller for lyse i forhold til sine omgivelser.

 Making renere bilder

 Bruk laveste ISO-innstilling er mulig å redusere mengden av "støy" i et bilde. Støy refererer til den digitale granulering av et bilde på grunn av den økte elektriske signaler som blir brukt til å gjøre sensoren mer følsomme for lys. Lavere innstillinger av ISO resultere i bilder med mindre støy, noe som gir et skarpere bilde.

 Unngå å berøre glasselementer i fronten av objektivet. Alle fingeravtrykk eller andre fremmede stoffer vil føre til at bilder blir uskarpt eller ute av fokus. Hvis det er tegn til smuss eller fingeravtrykk, til bruk av produsentens spesifiserte linserensesystemer fjerne smuss eller fingeravtrykk.

 Bruk høyeste bildekvalitetsinnstillinger. Fra menyen, velg ikonet med "L" ved siden av den. Dette bildet viser "Large". Når du har valgt dette, velger du bildet som ser ut som en fjerdedel av en jevn sirkel. Dette viser bilder "Superfin", som er de bilder av høyeste kvalitet SX10 kan spille inn. Retail høyere nivåer gi klarere bilder med mer definisjon og klarhet.

 Capture motiver i bevegelse

 Bruke raske lukkerinnstillinger å fange flyktige øyeblikk i rask bevegelse situasjoner som sportsarrangementer, dyrefotografering eller ved fotografering av barn. En rask lukker bare ta en liten mengde tid, gelen raskt bevegelige motiver vil være liten eller ingen uskarphet.

 Bruk serieopptak funksjonen til å fange opp flere bilder av den samme bevegelse. Funksjonen Kontinuerlig opptak vil ta flere bilder når du trykker på utløseren, som resulterer i kameraet til å fange opp mer enn ett bilde i samme sak. Dette vil tillate en bruker å se på bildene og velge det beste bildet etterpå.

 Bevege kameraet til å følge motivet. For eksempel, hvis en gjenstand er i gang fra venstre til høyre, kan du prøve å flytte fra venstre til høyre kameraet for å følge ham. Dette vil gjøre det lettere å bestemme når du vil ta et bilde, vil faget alltid være synlig på LCD-skjermen eller søkeren.

 Hint

 Fotokurs kan øke din kunnskap om fotografering i løpet av kort tid, noe som resulterer i en bedre forståelse av funksjonene til kameraet og hvordan å fotografere et bredt spekter av emner i ulike situasjoner.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha