Hvordan ta opp lyd spille på min PC

 Ta opp lyd spille på din PC kan være nyttig, spesielt hvis du lager elektronisk musikk på en PC og ønsker å lagre den i en enkel å bære stereo som lar deg sjekke postene på ulike systemer og typer media. Mens du gjør digitale overføringer brukes til å bli gjort av profesjonelle ingeniører, er det ganske enkelt å overføre lyd fra en datamaskin med utbredelsen av CD-brennere autonome og stereo opptaksutstyr utviklet for bruk hjem.

 Ting du trenger

 1/8 tommers stereo RCA-kabel

 Stereo opptaksenhet

 Instruksjoner

 Finn den bakre lydutgangen på PCen. Lydutgangen er en "jack 1/8 på baksiden av datamaskinen, men noen datamaskiner kan bruke forskjellig kabling Les datamaskinens brukerhåndboken hvis du er usikker på plasseringen av lydutgangen på datamaskinen ..

 Koble "jack 1/8 i 1/8 tommers stereo RCA-kabel til inngangen på baksiden av datamaskinen.

 Plugg den røde RCA eller høyre side av RCA-kabel 1/8 "til høyre eller rød-inngang på baksiden av stereoopptak enhet som en frittstående CD-opptaker, kassett eller annen datamaskin.

 Koble venstre eller den hvite RCA RCA til 1/8 "venstre eller hvit lydinngang på baksiden av stereo opptaksenhet.

 Start opptak på stereoopptaksenheten. Start lyd på PC-en din som du ønsker å ta opp.

 Stoppe når stereoopptaker programmateriale er ferdig. Hopp til et annet spor eller aktivere maskinen til å spille i noen sekunder hvis du ønsker å ta opp ekstra lyd på den samme støtten.

 Avslutte innspillingen hvis du bruker et frittstående CD-brenner. Les brukerhåndboken hvis du er usikker på om CD-brenner krever sluttbehandling.

 Hint

 Hvis du kjøper en frittstående CD-brenner for å spille inn lyd direkte fra PCen, må du kjøpe riktig type opptaksmedier. Opptaksmedier er ikke refunderes etter åpen i de fleste tilfeller.

 Hvis du trenger en spesiell kabel for å koble til datamaskinen og stereo opptaksenhet, kan en elektronikk forsyning butikken hjelpe deg å finne riktig kabel eller lage én til dine spesifikasjoner hvis det er nødvendig.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha