Hvordan takle problemet med boligpolitikken i Venezuela

Med fremveksten for tiden den venezuelanske befolkningen lever på grunn av kraftig regnvær som har påvirket mer enn tjue tusen familier, har blitt håndgripelig for år uløst problem på tilstrekkelig boligpolitikk.

Foreløpig krever det mer enn to millioner boliger til en befolkning som bor i prekære forhold i tett befolkede områder med risiko for ras og usunne sanitære forhold.

Det er derfor nødvendig med ytterste haster, et samarbeidsprogram mellom boligpolitikk på kort og mellomlang sikt bolig løsning for de aller fleste.

For å oppnå dette målet bistand fra staten er nødvendig for å skape boligutvikling planer om å utvikle landet besatt av byen, staten og Republikken. Også er det viktig å involvere privat sektor, utbyggere og finansinstitusjoner, for å fremskynde lån til utbyggere og brukere kredittsystemet boligpolitikk.

Blant ideene som skal iverksettes for å stimulere bygging av rimelige boliger, er følgende:

Utvikling av den sekundære boliglånsmarkedet, titularizando enn tjue milliarder bolivars som i dag eier banksektoren, for å fordele disse midlene til å akselerere lån til utviklere og utbyggere.

Kvoteøkning til fondet boligpolitikk, der arbeidstakere, arbeidstakere og arbeidsgivere bidra med en høyere prosentandel for kjøp av bolig.

Skatteincentiver til arbeidsgivere for å oppmuntre og styrke anleggssektoren.

Bedriftsutvikling, enten privat, stat, samfunn eller for produksjon av blandede materialer, byggevarer og politikk skatteincentiver for import av maskiner.

Øke statens tilskudd til kjøp av bolig for de familiene som ikke kvalifiserer for boliglån.

Eliminere eller redusere byråkrati for innhenting av tillatelser for bygging.

Problemet med boligpolitikk krever at alle sektorer for mellomlang sikt, fem år, bringe problemet til halvparten av befolkningen.

Et annet viktig aspekt å merke seg er at for å øke byggebransjen, effekten på økonomien ville legge merke til fordi det er motoren for å skape arbeidsplasser, utvikling av relaterte områder som snekker, mur, rørleggere, malere, låsesmeder, banksektoren, notarer, poster, advokater, arkitekter, ingeniører, arbeidere, arbeidere, finansiell rådgivning sektor, etc.

Produkt av den nåværende situasjonen for et stort antall ofre i Venezuela, nasjonalforsamlingen godkjent på første lesning, regningen Emergency Urban Land og Housing, som har som mål å fylle ledige eller underutilized urban land og en rekke tiltak for å løse problemet med boligpolitikken.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha