Hvordan tann smykker Out

 Produksjon av smykker fra tennene kan høres litt makabert for noen, men det kommer an på hvor du får tennene. Du kan kjøpe haitenner for smykkelaging. Noen bruker også en tann på et kjæledyr hvis den faller på, eller enda en sentimental minnesmerke babyen tann av et barn. Så lenge du praktiserer god hygiene, kan du faktisk bruke bare om noen tann, selv de som ble avfyrt av en tannlege eller din visdom tennene, så lenge du kan om tannlege eller kjevekirurg ved å gi dem til deg .

 Ting du trenger

 Anti-bakteriell såpe

 Eau De Javel

 Drill

 En nebbtang

 o-ring

 sønn av øret, kjeden eller tau eller armbånd

 Instruksjoner

  •  1

 Rengjøre og desinfisere tannen. Vask den med antibakteriell såpe og varmt vann. For godt mål, suge i hydrogen peroxide løsning til den når den fargen du ønsker.

 2

 Bore et lite hull i tannen. Dette er vanskelig, spesielt med en liten tann fordi den kan sprekke og delt. Ikke bor for nær kanten, og bruke mindre biter, kan du hvor du kan fortsatt få hoppe ring gjennom det. Bore sakte og jevnt.

 3

 Dra en metall O-ring gjennom hullet du boret. En o-ring er en liten metallring med en åpen side som kan kjøpes hvor som helst å lage smykker eller håndverk forsyninger selges. Åpne ring med en tang, putt den i tannen og trykk den lukkes igjen.

 4

 String hoppe ring på en kjede eller et tau for en kjede, knytter det til en øre wire for en ørering eller legge den til et armbånd.

 Hint

 Hvis du ikke tror du vil være i stand til å bryte tann du har, vikle en tynn, fleksibel del av ledningen rundt tannen og koble den til o-ring.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha