Hvordan tar jeg vare på ventilene på trompeten?

 Bekymring for trompet ventilene er vanligvis en veldig lett og enkel prosess som involverer bruk av en spesiell smøreolje regelmessig, og en rekke andre sporadisk vedlikehold. Olje er den viktigste delen, ikke bare for å være sikker på at ventilene skikkelig når de spilles, men også for andre skader å hindre hornet. Rengjøring av ventiler med jevne mellomrom, med profesjonell rengjøring minst en gang i året, kan også være en måte å forlenge levetiden til ventilene.

 Den viktigste delen av omsorg for trompet ventiler er bare å sette dem på riktig oljet. Generelt kan det ikke skade å olje trompet ventiler for hver gang den spilles, selv om den spiller på en daglig basis. Det er også fullt mulig å ha en dag eller to nå og da hopper for bekvemmelighet, og for å spare på behovet for mer ventil olje. Hvis det går for lang tid mellom olje applikasjoner, kan ventilene være klebrig, og til og med å være slipende i huset.

 I tillegg til de oljer av ventilene, kan det også være nødvendig å rense dem hver gang på en stund med en lofri klut. Dette er spesielt viktig når det ved hjelp av ventil oljer, har de fremdeles en tendens til å være ventilen er i tarmen. Det kan være på grunn av støv, lo, eller hvilken som helst annen type avfall har holdt seg til overflaten av ventilen. Med en tørr klut er vanligvis alt som er nødvendig, men en fuktig klut vil ikke skade ventilene. Ikke glem olje ventiler sjenerøst etterpå, om bruk av vann til å rense dem.

 En grundig årlig rengjøring kan bidra til å holde trompet ventiler i optimal stand ved å fjerne kalsium og kobber karbonat. Disse buildups en tendens til å redusere ytelsen til ventilene, og kan til slutt føre til andre problemer på grunn av slitasje. Denne typen rengjøring bør også gjøres etter en lang Permittering på ett år eller mer, bare for å sørge for at alt er i forsvarlig stand.

 Støtfangere Ventilene kan også må byttes ut fra tid til annen. Disse delene av instrumentene er laget av filt eller filtlignende produkt, og er plassert på toppen av ventilene. Når ventilen trykkes inn, berører fingerpute støtfangeren. Uten støtfangere på plass, kan ventilen fingerpute sjenerende støy for spilleren, og muligens også føre til lytteren.

 Hvis disse enkle trinn opprettholdes, kan trompet ventiler vare godt over et tiår. I noen tilfeller, når det gamle røret, kunne bygges opp om problemene ikke er for alvorlig. Dette krever en profesjonell, og instrumentet må tas for å få et pålitelig verksted.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha