Hvordan tegne ansikter på stoff dukker

 Hvis du gjør håndlagde dukker for en spesiell unggutten i livet ditt, som en fundraiser for noen andre, eller bare for å gjøre litt ekstra penger, er ingen dukke komplett uten et ansikt. Det er lettere å tegne ansikter på dukkene før de delene av stoffet mønsteret er sydd sammen slik at du har en flat overflate for å fungere, men du kan tegne ansikter på tøydukker når som helst under bygging .

 Ting du trenger

 klut dukke eller mønster ansikt klut

 Fabric penn, fin spiss

 Gel penner eller akrylmaling, ulike farger

 Brush cutting edge om nødvendig

 Instruksjoner

 Brett mønsteret stykke bredde og en halv. Trykk på en fold i vevet. Åpne sangen. Brett i lengderetningen, ved å presse en fold i vevet igjen. Dette bør dele siden opp i kvadranter. Hvis du jobber på en dukke som allerede er sydd, der ansikts vevsfolding er ikke et alternativ, tenk sentrert horisontale og vertikale linjer som kjører på ansiktet med et kryss i sentrum av stoffet.

 Tegn øynene til dukken sentrert langs den horisontale fold eller innbilt horisontal linje med stoffet penn. Prøv å gjøre avstanden mellom øynene omtrent samme bredde som øynene selv å gi dukken ansikt, en realistisk balansert utseende. Gjør de største øynene til overdrevet øyne dukken. Legg igjen en liten plass mellom dem.

 Tegne en munn sentrert på den vertikale press eller en tenkt linje rett under et punkt midt mellom øynene og hake av dukken. Munnen kan være en enkelt linje eller en full smil munnen med en øvre og nedre leppe.

 Plasser nesen din dukke midt mellom øynene og munnen. Nesen kan være så enkel som en liten buet linje eller ha mer definisjon og nesebor.

 Legge til andre detaljer, for eksempel øyenbrynene, øyevipper, briller, skjønnhets merker osv, som ønsket avhengig av humøret og stilen på dukken du prøver å skape.

 Bruke gel penner eller farge maling i ansiktet som du ønsker. Legg blush på kinnene og fargen på leppene og øynene til dukken. Legg alle andre detaljer.

 Hint

 Øv tegning noen ansikter på papir før du prøver det på stoffet. Øv på skrap stykker stoff til du får taket på det. Naturen av stoffet gjør at du kan bevege seg under trykket av en penn, så sørg for å øve tegning både ansiktet og teknikken din.

 Ikke bruk en annen penn eller markør på forsiden av dukken annet enn de som selges for bruk på tekstiler. Andre ikke-stoff materialer kan blø gjennom stoffet, noe som gjør uklare linjer i stedet for skarpe.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha