Hvordan tekst NaturallySpeaking Clear

 Den enkleste måten å fjerne tekst ved hjelp av Dragon Naturally Speaking er Scratch som bruker kommando for å fjerne inntil nylig diktert tekst. Skrap Du kan bruke opp til ti ganger på rad. En annen måte å fjerne nylig diktert tekst er Resume kommandoen With.

 Hvordan fjerne
 Første ordet Andre ord Tredje ord Word Fjerde Det Slett Slett Neste, Forrige Character, Word, Point Clear neste, forrige 1-20 tegn, ord, avsnitt Backspace tilbake 1-20

 Hvis du vil slette tekst, umiddelbart før eller etter den aktuelle posisjonen til markøren, til å begynne med, og deretter sende en Slett retning, et tall, og til slutt en enhet. For eksempel:

  •  "Slett Neste Syv ord"
  •  "Slett Tidligere Tre medlemmer"

 Hvis du bare har ett tegn, ord eller slette avsnitt, kan du utelater antall setningen, som i følgende:

  •  "Slett Neste tegn"
  •  "Slett Forrige Word"

 Du kan bruke Backup eller Load som synonymer for den forrige, og du kan bruke som et synonym for Forward Neste.

 Å si "Backspace" er det samme som å trykke på tilbaketasten på tastaturet: Skiltet til høyre for markøren vil bli slettet. For å gå tilbake opp til 20 tegn, sier, "Back Space" etterfulgt av et tall mellom 1 og 20. Backspace er en enklere versjon av det forrige tegnet Slett kommando. For eksempel, si, "Backspace Five" produserer de samme resultatene som sier, "Slett Tidligere fem tegn."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha