Hvordan teste en Yamaha Blaster statorspolen

 Yamaha blaster var en 200cc, to-takts motor som ATV ble produsert fra 1988 til 2006. blaster benytter en magneto typen ladesystem som kan generere elektrisk strøm som tilføres til tenning av ATV uten behov et batteri. I hjertet av ladesystemet er statoren, en ring omsluttet av stål med to sett av spoler tett viklet kobbertråd, som er ansvarlig for omdannelsen av det magnetiske felt roterer svinghjulet inn i et vekslende elektrisk strøm. En pause i en av statorspolene vil forstyrre flyten, hindrer Blaster å starte eller fungere korrekt.

 Ting du trenger

 Phillips skrutrekker

 4 mm unbrakonøkkel

 Ohmmeter

 Instruksjoner

 Fjern setet med setelåsen under bakskjermen.

 Ta av dekselet på forsiden drivstofftank, med en stjerneskrutrekker eller umbraconøkkel 4 mm. Skru av tanklokket og løft tanken lokket av ATC. Skru tanklokket på drivstofftanken. Vri girvelgeren av drivstoffventilen, som ligger under venstre side av tanken til "Off" posisjon. Lås opp drivstofftanken, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm pipe. Løft drivstofftanken fra ATV og trekk drivstoffslangen ved utgangen fra brennstoffventilen for hånd.

 Koble fra eventuelle ledningskontakter av statorspolene, tre ligger nær venstre medlem side. Statoren son kontaktene er identifisert av fargen på sin sønn. Statoren skruefjær er indikert av rødt og sort. Pickup statorspolen er identifisert av den røde og hvite tråden. Den sorte ledningen er jordledningen. Du må teste motorsiden kontakter.

 Velg "2K" -innstillingen på ohm meter ved hjelp av måleren velgeren visning av ohmmeter. Kilden batteriet skal ha en rating på motstand mellom 192-288 ohm. Sett på stator hvis motstanden av kilden spolen ikke er i det spesifiserte området ohm.

 Flytt den røde proben på den hvite og røde ledningen kontakt. La den svarte sonden koblet til den svarte ledningen kontakten. Legg merke til sensor kveile Tiltaket Statorresistansen vises på skjermen på ohmmeter. Kilden batteriet skal ha en rating på motstand mellom 16-24 ohm. Sett på stator hvis motstanden av pickup hjul er ikke i det angitte området ohm.

 Koble til stator ledningskontakter til de tilsvarende kontaktene på det elektriske anlegget av ATC.

 Bytt drivstofftanken på ATV, ved hjelp av en pipenøkkel og en 10 mm pipe. Skyv drivstoffslangen til drivstoffutløpsventilen. Skru av tanklokket og fjern tanklokket på drivstofftanken. Skru tanklokket. Sett på dekselet på forsiden drivstofftank, med en stjerneskrutrekker eller umbraconøkkel 4 mm.

 Installere setet på ATV og lås sikkerhetslåsen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha