Hvordan til å utstede en lov tildele Family Court

 En stevning er en juridisk mekanisme for å kreve en fest for å produsere dokumenter eller bevis. Fordi virksomheten i familierett kan være kontroversielle saker, litigants ofte ikke ønsker å produsere etterspurte dokumenter eller bevis. Dermed må et parti få retten til å utstede en innkalling. Ved å fylle ut et skjema, fil og tjene en melding, kan du tvinge en person til å gi bevis eller dokumenter.

 Ting du trenger

 Oppdraget skjema

 Instruksjoner

 Fyll ut stevning form. Kravene kan variere fra staten, men de fleste av opplysningene vil være den samme. Fyll ut navn i saksøker eller saksøkt sone. Under navnene på de partiene er boksene for kriminelle og sivile. Fordi et spørsmål om familierett er en sivil sak sivil kryss. Fyll ut navn og adresse på den som mottar innkallingen.

 I avsnittet som sier: "DU FÅR" du må sjekke den aktuelle boksen eller boksene. Hvis du bestiller den personen til å delta på en høring, har tid og sted. Tre av de vanligste årsakene til en stevning spør noen til å vitne i rettssaken, for å vitne i en avsetning eller å produsere visse dokumenter. Sjekk alt som gjelder.

 Fyll inn navn, adresse og telefonnummer. Dato og signere stevning og inkludere bar nummer eller din advokat signere skjemaet. Hvis du ikke er en advokat, sjekk med retten at du sannsynligvis må få tillatelse fra retten om å utstede en innkalling.

 Serve varsel om skyldneren. Hvis dette er første gang for å varsle vedkommende, eller hvis du har hatt problemer med posttjeneste, som brukes av sertifisert post. Du kan prøve å bruke den med en personlig service ved å ha en prosess server hender direkte til personen. Personlig service må utføres av noen andre enn dere som er i alderen over 18 år. Lag en personlig service er ulovlig, kan intensivere følelsesmessige konflikter mellom partene i familierett og kan føre til vold. Det kan også føre til at retten til å utsette saksbehandlingen eller avvise saken på grunn av feil service.

 Fil skjemaet med retten i posten eller hånd levering. Send en kopi av skjemaet med et kort brev om at du servert en stevning på personen.

 Hint

 Se i staten lov til å bestemme tidspunktet for tjenesten og innlevering av en innkalling.

 Sjekk med kontorist av domstolen i behandlingen av rettspraksis for å se om det er en statlig lov eller lokal praksis at du bør følge.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha