Hvordan til fil for midlertidig forvaring i Illinois

 Under Illinois lov, en ordre for midlertidig forvaring subsidier primære fysiske forvaring av en forelder av mindreårige barn av en coupleâ € ™ under skilsmisseforhandlingene av coupleâ € ™. Hovedmålene er forbi for å eliminere eventuelle forvekslingsfare for foreldre og barn for å sikre barna er trygge og godt vedlikeholdt under skilsmisseforhandlingene, og etablere en plan for ordenen for primærforeldreretten til barna at en dommer vil komme når sluttføre skilsmissen.

 Ting du trenger

 Opprop for midlertidig primære varetekt

 Nominell innlevering avgift

 Instruksjoner

  •  1

 Få en blank begjæring om midlertidig primære varetekt. Du kan be om en fra kontorist av Family Court i landet du bor, kjøpe en butikk i en lokal juridisk dokument levering eller laste ned en generisk begjæring fra en elektronisk ressurs. Pass på å også få en kopi av instrukser petitionâ € ™ for å få råd om hvordan du skal fylle ut skjemaet.

 2

 Fylle den tomme begjæring av deg og personlig informasjon om den gamle spouseâ € ™ skriv, inkludert fullt navn, adresse og personnummer. Så, fullt navn, fødselsdato og personnummer for hver mindreårig barn for hvem du ønsker å søke om midlertidig forvaring. Også gi din inntekt, inntekten fra din gamle spouseâ € ™ og kostnader knyttet til omsorg for mindreårige barn. Hvis du ikke kjenner din gamle spouseâ € ™ returnert, gi ditt beste estimat. Logge seg på bunnen av begjæringen når du er ferdig. Lag en kopi av den signerte oppropet og holde den som referanse.

 3

 Fjern den opprinnelige begjæringen med kopier av alle underlagsdokumenter etterspør i veiledningen, med kontorist av Family Court hvor skilsmisse saken ble arkivert. Det vil være en nominell påmeldingsavgiften - mellom $ 35 og $ 180, avhengig av ditt fylke - du må betale før ekspeditøren vil filen din begjæring. Når deponert, vil du motta en kopi av begjæringen. Ekspeditøren vil da sette en høring dato. Du vil motta varsel om høringen datoen enten når du slipper i noen uker eller per post.

 4

 Gjør riktig varsel innskudd til din tidligere ektefelle. For å gjøre dette, skrive et kort brev til din ex-ektefelle, forklarer at du har anlagt en midlertidig forvaring opprop med familien domstol i fylket. Logge seg på bunnen av brevet, og deretter lage en kopi for å holde dine personlige rekorder. Fest en kopi av begjæringen til baksiden av brevet og sende dette til din ex-ektefelle ved sertifisert post med levering signatur.

 5

 Gjør deg klar for høring av midlertidig forvaring. I det minste, bør du forberede kopier av søknaden er innlevert, brevet til din ex-ektefelle, og alle andre dokumenter som er relevante for saken. Arrangerer også alle dokumenter i et bevis på at du har støtte for din forespørsel om midlertidig forvaring. Gjør minst to kopier av hvert dokument som du har tenkt å gjøre, slik at du kan gi dommeren og din ex-ektefelle med sine egne eksemplarer hvis det er nødvendig.

 6

 Delta på høringen. Vær forberedt på å diskutere ikke bare hvorfor du er det beste valget for å ta varetekt, men også hvorfor du mener din tidligere ektefelle bør ikke ha forvaring. Hold deg til saken på hånden, og ikke presentere bevis som ikke er relatert til spørsmålet om varetekt, inkludert informasjon om skilsmisse. Svare på eventuelle spørsmål dommeren ber fullt og ærlig, og la din ex-ektefelle å snakke uten avbrudd.

 7

 Samarbeide med enhver etterforskning dommeren kunne bestille før det gis midlertidig forvaring. Dommeren har makt til å bestille en etterforskning av en eller begge livsstil og historier Parentsa € ™ for å hjelpe i den endelige avgjørelsen. Du kan være en omvisning i huset med fylkes barnevernet å observere din livssituasjon. Undersøkelses kroppen kan også du, din tidligere ektefelle og barn intervjueren og utarbeide en rapport for dommeren å vurdere før det gis midlertidig forvaring. Hvis du ikke klarer å samarbeide fullt ut med etterforskningen, kan du miste midlertidig forvaring.

 8

 Vent til den endelige avgjørelsen av judgeâ € ™. I de fleste tilfeller midlertidig forvaring, vil dommeren satt et nytt møte for å kunngjøre sin beslutning, som gjør det mulig å vurdere spørsmålet etter slutten av høringen. Når dommeren har bestemt seg, vil han legge inn et midlertidig forvaring for at tildelingene du eller din tidligere ektefelle midlertidig primære varetekt. Den av foreldrene som ikke har midlertidig forvaring har besøkt rettigheter, slik at dommeren vil trolig gå inn en midlertidig visitas tidsplan der du må overholde. Disse ordrene er i kraft umiddelbart og varer til en fast rekkefølge for barnepass er lagt inn under den endelige skilsmissen.

 Hint

 Når du gjør en passende varsel for innlevering, hvis du ikke kjenner den gamle adressen spouseâ € ™ s kringkasting, kan du bruke den siste adressen du har. Hvis dette er din adresse og din tidligere ektefelle ikke lenger bor sammen med deg, kan du legge merke til ved fullmektig i stedet. Kontakt kontorist av domstolen for de spesifikke regler for ditt countyâ € ™ å legge merke til ved fullmakt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha