Hvordan til fil for skilsmisse i Mississippi

 Filing for skilsmisse er det første skrittet du må ta før retten kan gi en endelig oppløsning av ekteskapet i Mississippi. Staten gir ektefeller til å skille på uforenlige forskjeller som minst en var bosatt i Mississippi i minst seks måneder før innlevering. Ingen skilsmisse for disse grunner kan gis i minimum 60 dager etter en skilsmisse søknaden ble innlevert. , Det er ingen ventetiden, men for deponering i de andre 12 grunner akseptert for en omstridt skilsmisse. Sørg for å snakke med en advokat eller i det minste, bør du oppsøke profesjonell hjelp før du produserer.

 Instruksjoner

  •  1

 Projisere klagen din. Det offisielle dokumentet du filen med domstolen ber det om å gi en skilsmisse kalles en klage i Mississippi, selv om det er noen ganger referert til som en underskriftskampanje. Klagen må angi innholdet i ditt tilfelle, til navnene på de som er involvert, hva du ber retten gjøre det, og alle andre relevante opplysninger som kreves av loven. Du må sørge for at all informasjonen i klagen din er sann og korrekt til det beste av din kunnskap, fordi det er et offisielt dokument som må være sertifisert før en notarius tjenestemann i staten eller en annen.

 2

 La dine skilsmissepapirene. Når begjæring er forberedt, må du sende den med kompetent domstol. Hvilken domstol som du sende inn din søknad avhenger av faktorer som partiet som oppfyller statens krav til bosted og årsakene til at skilsmisse er etterspør. I alle fall, kan du sende inn i det fylket hvor tiltalte er bosatt, uansett årsaker eller den part som oppfyller minimumsresidensplikt.

 3

 Varsle ektefelle. Når begjæring er arkivert med fylket kontorist, må du tjene en offisiell kopi av søknaden om skilsmisse din ektefelle. Din ektefelle kan frafalle tjenesten ved å sende en samtykke erklæring med retten kontorist i fylket der klagen er arkivert, eller du kan få service på noen måte er tillatt ved lov.

 Hint

 Alltid snakke med en advokat. Lover Mississippi Skilsmisse kan være komplisert og kan endres når som helst. Alltid snakke med en advokat før du prøver å gjøre noe selv.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha