Hvordan Tjenesten en takluke i en Cadillac Escalade

 Mekanikere anbefaler inspisere din soltak to ganger i året for å rette små problemer og tar stor før du opplever syltetøy og lekkasjer. Ved service soltaket på Cadillac Escalade, være spesielt oppmerksom på brytermekanismen, som noen kunder har problemer med det.

 Ting du trenger

 Skrutrekker

 Tang

 Plast spatel

 Gummipakning

 Nivå

 Cales

 Rustoleom

 Skrutrekker

 3 In One smøremiddel

 Lofri klut

 Skift pakning Soltak

 Fjern Interiør og headliner som dekker taket av Cadillac Escalade. Ta bilder å referere til senere, slik at du enkelt kan bytte ut deler når reparasjonen er fullført.

 Finne og fjerne skruer, bolter og klips som holder soltaket av Cadillac Escalade. Sett dem til side inntil reparasjonen er fullført.

 Koble kraftkilde soltak; Det er vanligvis plassert på baksiden av taket i seg selv.

 Spør en venn til å hjelpe deg med å løfte soltak og bort fra Escalade så du ikke skader enten soltaket eller SUV. Sett til side soltak på en polstret overflate der det ikke vil bli skadet.

 Fjern gummipakningen av sporet, være forsiktig så du ikke riper eller skader på bilen. Bruk en plastskrape for å fjerne gjenstridige deler av lim og gummi.

 Kjøp en gummipakning for modellåret Cadillac Escalade. Skyv den ytre leppe i det første sporet og den ytre leppe. Du må kanskje bruke plast verktøy for å hjelpe denne prosessen. Sjekk nøye for eventuelle rynker eller hull, og installerer forseglingen på disse plassene.

 Sett din taket på plass og fest med skruer, bolter og klips som du fjernet i trinn 2. Sjekk ofte for å være sikker på soltaket er plant.

 Hold soltaket

 Ta ned Interiør og headliner for å få tilgang taket åpne prosessen i din Cadillac Escalade. Ta et digitalt bilde slik at du enkelt kan gå tilbake bitene til sin rette plassering etter vedlikehold er fullført.

 Finn de fire dreneringsrørene som leder vannet bort fra soltaket. Fjern forsiktig nebbet, så spray komprimert luft gjennom rør for å fjerne eventuelle rester eller tresko. Bytt rørene.

 Spray sporene av din soltak med trykkluft for å fjerne støv og oppbygging. Smør spor med 3-i-en til å holde mekanikken til å bevege seg fritt og for å unngå knirking.

 Rengjør gummipakningen taket åpningen med en ren, fuktig, lofri klut. Ta hensyn til forholdene i denne pakningen og erstatte den hvis det viser overdreven slitasje.

 Tilbake inne i paviljongen og trim til sin opprinnelige posisjon. Se bildet som du tok tidligere for å sikre at hver er riktig omplasseres.

 Hint

 Hvis sporet er der skjøten er rustne, rengjør den nøye og male det med Rustoleum hindre ytterligere skade på bilen din før du skifter pakningen.

 Dine Cadillac Escalade firedreneringsrørene. Opererte begge på forsiden av kjøretøyet til støtfangeren. Toleddet på baksiden, vanligvis ved dine baklysene. Rådfør deg med brukerveiledningen for bestemte steder, da dette kan variere litt hvert år.

 Med mindre du er flink med de elektriske arbeidet i din Escalade, bør du ikke forsøke å erstatte eller reparere elektriske arbeidet i taket ditt, inkludert en defekt bryter mekanisme.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha