Hvordan Train Your Cloud Computing governance strategi Work Care

 Effektiv sky ledelse kan oppnås blant annet gjennom mennesker og prosesser, og dels gjennom teknologi. Det er egentlig en tredelt løsning. Din organisasjon trenger et styrende organ for å håndtere sky saker og prosesser for å jobbe med næringslivet på disse spørsmålene.

 Dette brettet må overvåke og samarbeide med næringslivet på sky saker som direkte innvirkning på din organisasjon. Det kan også utvikle beste praksis for håndtering av cloud miljøer.

 Skyen har statlige organer engasjert i standardisering av tjenester og andre felles infrastruktur problemer. Din organisasjon trenger en slags grensesnitt for denne gruppen. Ditt nivå av engasjement avhenger av ditt nivå av engasjement i skyen. Din organisasjon trenger teknologi som hjelper deg automatisk sjekke hva som skjer i nettskyen.

 Opprettelsen av cloud computing styringsorganet

 Du trenger din egen gruppe mennesker at din bedrift til å forstå virksomheten av skyen. Dette utøvende rådet kan bestå av representanter for næringslivet, avdelinger og IT-ledelse å oppmuntre til kommunikasjon - den typen som kreves IT-ledelse og knytte virksomheten. Dette brettet kan også være andre grupper som er ansvarlig for å lage ulike aspekter av styring. For eksempel kan det være en gruppe som trenger å forstå lage cloud standarder, eller det kan nyttiggjøre en IT-sikkerhetsgruppe.

 Selvfølgelig, en viktig del av styringsstrukturen av en gruppe mennesker som faktisk omhandler sky tilbydere til å forhandle og til punktgruppe for forvaltningen av skyen leverandøren.

 Dette organet bør være pågående, med autoritet i hele bedriften, og med en mekanisme for å kommunisere forretningsmessige mål og endringer i IT-ledelse. Ideelt sett vil det trenge godkjenning utøvende nivå for å gjøre sin jobb enklere.

 Overvåking og måling av IT-tjenester i en cloud computing miljø

 I tillegg til å kommunisere med din sky leverandør, bør du også sjekke hva disse sky tilbydere gjør. Avhengig av situasjonen, kan dette bety å investere i teknologi som gjør at sky operasjoner.

 Mange bedrifter bruker et dashbord, som er et grensesnitt som holder de ulike tjenestene, og viser hvordan man kan måle resultatene mot dine mål. Dette panelet bør også inneholde informasjon fra nettskyen. Ganske mange nye leverandører tilbyr verktøy som gjør det mulig bedrifter til å overvåke sine sky tilbydere.

 Katalogisering og compliance data i nettskyen

 Mange organisasjoner bruker en tjenestekatalog som en registrering av IT-tjenester. Dette bør utvides til skyen. Katalogen kan inneholde opplysninger som

  •  Hvem du skal kontakte om en tjeneste
  •  Hvem har myndighet til å endre tjenesten
  •  Hvilke programmer er knyttet til tjenesten
  •  Svikt eller andre hendelser relatert til tjenesten
  •  Informasjon om forholdet mellom myndighetene
  •  Dokumentasjon av alle avtaler mellom IT og kunden / tjenestebruker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha