Hvordan Tune Up en V8-motor

 En melodi er en av de viktigste oppgaver i et kjøretøy eier, for det er tune-up som bestemmer delvis hvor lenge motoren vil forbli pålitelig og om det vil fungere på sitt mest effektive. V-8 motorer får sitt navn fra sin konfigurasjon. Med fire sylindre på hver side av motorblokken, ser blokken som bokstaven V. Som med alle forbrenningsmotorer, må et antall komponenter periodisk testet på de åtte sylindre, og noen komponenter må skiftes ut. Heldigvis gjør dette er ganske enkel.

 Ting du trenger

 Komprimering måler

 tidsplan kjøretøy vedlikehold

 Manuell Motor Funksjoner

 Tykkelse Gauge av stil blad

 lysfordeling

 Nøkkel

 Instruksjoner

 Sjekk kompresjon sylinder med en trykkmåler for å avgjøre om et alvorlig problem med motoren eksisterer. En trykkmåler måler den maksimale lufttrykk som produseres av et stempel ved toppen av sitt kompresjonsslag. Trekk ledningen distribusjon utenfor distributør cap, og ta hver av de åtte motortennplugger. Sett måleren i en åpning stearinlys på topplokket og skru av motoren med tenningsnøkkelen. Måleren Nålen må være innenfor det grønne båndet på peilepinnen. Hvis det er utenfor dette bandet, har motoren inspisert av en profesjonell. Gjenta testen for de resterende syv sylindere.

 Undersøke luftfilteret for store mengder smuss og filtrer om nødvendig. Hold filteret til en lyskilde. Hvis du ikke kan se lyset gjennom filteret, bytte filter.

 Skift tennpluggene med jevne mellomrom som anbefalt av kjøretøyet vedlikeholdsprogram. Metallspissen fra et vokslyset forbrukes over tid, noe som reduserer effektiviteten av pluggen. Skift alltid caps med de som anbefales av bilprodusenten, for alle tennpluggene er konstruert på samme måte. Før du installerer pluggene, kontrollere og justere sin forskjell, som refererer til hvor mye plass mellom de to metallkontaktene på enden av kontakten. Bestem hva forskjellen er hensiktsmessig ved å henvise til den manuelle av motorspesifikasjoner. Måle og justere denne avstanden med en stil blad tykkelse.

 Sjekk timing motor tenning med strobelys. Dette ofte oversett trinnet er viktig fordi riktig timing kan forbedre drivstoffeffektivitet og makt. Ta kontakt med motorspesifikasjoner for riktig justering. Sjekk produsentens instruksjoner når du bruker strobelys, slik som design. Løsne bolten i bunnen av dispenseren med en skiftenøkkel, slår ventilen for å justere kalenderen.

 Sjekk den totale lengden på alle åtte stearinlys sønn, og tråden av singelen tenningen coil, sprekker og brent råd, som kan redusere strøm av gnist og redusere drivstofforbruket .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha