Hvordan Tweak en Wilson Wireless Booster

 Wilson Electronics er en ledende leverandør av mobiltelefon booster-produkter, inkludert armering og mobile løsninger. Noen forsterker systemer produsert av Wilson Electronics ikke krever fysisk tilkobling til telefonen din - de fungerer som repeatere, mottak og formidling av trådløse signaler, og deretter forbedret. Som med alt avhengig av radiobølgeutbredelse utstyr, antenne plassering og andre installasjons faktorer er viktige.

 Ting du trenger

 Planer

 Instruksjoner

  •  1

 Finn på Internett plasseringen av mobilsignaloverføring nettstedet hvis signaler du ønsker å gjenta med tilbakekall uten Wilson wire. Besøk signaloverføring, ved hjelp av en Internett-kort, for å sørge for at det er der du tror det skal være. Åser og kunstige strukturer vil blokkere signalet, så prøv å finne flere nettsteder. Peke ekstern antenne trådløs forsterker Wilson til slikt område.

 2

 Peke den eksterne antennen vekk fra de interne antenner, for å unngå pendling. Separate interne og eksterne antenner, om nødvendig. Husk at separasjonen kan være horisontal eller vertikal.

 3

 Å velge en plassering for den interne antenne i midten av området der signalet må forsterkes.

 4

 Sørg for at inne antennen er riktig tilkoblet: Se på forsterkeren og antennene og sikre at alle tilkoblinger er tette.

 5

 Tilbakestill stasjonen ved å koble fra og kosthold.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha