Hvordan vekten Balloon

 Selv Heliumballonger du kjøper allerede oppblåst til festen butikken kan ha festet i vekt, må du ta med egne baller tynge hvis du pumpe selv dem. Rime husholdning materialer, bargain-bin av funn og håndverk leverer teamet opp for vekt ballonger som du kan tilpasse slik at de er tilpasset temaet for festen.

 Pakket Vekt eller hovne enkel

 Fyll små organza poser som matcher fargen på festen med klinkekuler, noen rene bolter eller en håndfull av godteri pakket enkeltvis - dobbelt så gjeste favoriserer kan ta den fargede ruter hjemme stoffet kan brukes i stedet organza poser;. Vekt vikle element med stoffet, og knytt den opp med et stykke matchende bånd. For et barns parti, noen brede strekk ballonger; noen perler i hvert innlegg og deretter blåse opp ballongen med luft. Fest vekt til helium ballonger med en lengde på bånd - ballongen blåses opp på grunnarbeider som vekt.

 Clay Creations

 Lufttørking leire gjør at du kan tilpasse vekten på temaet for festen eller årstid: iskremkuler eller vannmelon skiver for sommeren; snømenn for vinteren; en høst blad i høst; marihøner og blomster til våren. Elt deigen flat, og deretter klippe hver vekt og form ved hjelp av en cookie cutter eller kniv. Bor et hull nær toppen av hver bit av leire til tape og la leire til tørk som anbefalt på pakken. Når det er tørt, male med akryl håndverket maling. Gjør leire dinosaurer for partiet av en ung betatt av skapninger, eller figurer av stjerner for en rockestjerne tema fest.

 Adorable gjenstander

 husholdning varer butikker og dollar funn kan også brukes som vekt interessante ballonger. Fest bånd hengende fra ballonger på individuelle kopp håndtak for et teselskap eller lunsj. For et parti av et barn, knytte ballonger rundt tunge plast lekedyr disker eller tunge bil leker. Ballonger gi et vintage preg ved å legge flere taster på hver av antikke eller antikk stil. Bruk store glassperler eller anheng som en vekt som kan gis til feststemte etter.

 Potter, bøtter og krukker

 Små planting potter og metall skuffer fra en hobbybutikk gi deg en rimelig måte å lage personlige ballong vekt. Fylle potter med dekorative planter - selv de billigste slags lys plast - med polerte elva småstein eller noen få frø pakker, vektet ned med sand eller småstein i pakkene. Knytte bånd rundt en stein eller småstein satt i bunnen av pannen, legg deretter til andre steiner. Dekorere små metall bøtter eller blomsterpotter med hobbymaling, ved å velge den dagen av arrangementet eller grunn for partiet. Hvis du bruker bøtter, tie lange bånd til håndtaket på ballen. Bruk kort krukker vekt som du kan bruke eller gjenbruke for andre arrangementer. Skyv ballen bånd langs kanten av potten, deretter feste metallringen på båndet, sandwiching mellom glass og metall. Fyll kjelen med fargede glass perler. Hvis plassen tillater det, sette en te-lys batteri operert inne i potten, deretter dekke med glass perler for en lett ball.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha