Hvordan velge de beste walking sko for deg

 Turgåing er mer enn et par gode spasersko. Rett par sko forebygger skader, forbedre ytelsen og holde deg komfortabel for opptil 1000 miles.

 Spasersko generelt har god støtdemping i hælen og ballen av føttene. De er litt stivere og mer støttende enn løpesko, selv om de gir en meget fleksibel forfot for den naturlige krumningen av foten. De kommer med skrå eller buet, for å gi hæler for en jevn hæl til tå roll. I tillegg til disse grunnleggende funksjonene, se etter en sko som dekker dine behov når det gjelder den type foten mønstre, kjørelengde, hastighet og slitebanen.

 Et par gode spasersko du vanligvis går et sted mellom $ 50 og $ 100. Prisen avhenger av merke, funksjonalitet og stil. Sjekk ut Road Runner Sports katalog som tilbyr konkurransedyktige priser og et bredt utvalg av både løping og gåing.

 Finne en sko til foten din type kamp

 Å vite din fot type og en grunnleggende forståelse av terminologien skoen under beltet skal hjelpe type sko thatâ € ™ s best å bestemme for deg. Du bør alltid prøve på hver sko for komfort og passform før du kjøper.

 •  Pronators må finne en bevegelseskontroll sko. De bør også se etter et styre varte, riktig sko, som støtter innsiden av foten, og dermed hindrer deg fra overforbruk av innsiden av foten. Pronators bør også se etter en forsterket hælkappe for stabilitet og kontroll. Solid topp og stabilitets stropper kan også bidra til å forhindre rulle innover. Sko med for mye padding kan overdrive pronasjon, så unngå dem.
 •  Supinators bør være på utkikk etter større stabilitet og en sko med en såle, innleggssåle og mellomsåle er designet for ekstra støtdemping. Slip-varte sko er bøyd trolig det beste alternativet fordi supinators slike stive føtter. Kjøpe sko med forsterket materiale rundt anklene og solid hælkappe for maksimal ankel og hæl støtte. Ekstra demping under tåballen bidrar til å øke komforten.
 •  De kan bruke omtrent alle sko og være trygg på riktig støtte og komfort, med nøytrale føtter, men du kan finne at skoene har en buet form best. Selv om føttene er nøytral og har ingen skadeproblemer, dona € ™ t spart på de grunnleggende gang skoen funksjoner.

 Med tanke på kilometer, hastighet, og løpeflaten

 Turgåere som i gjennomsnitt mer enn 30 miles per uke og / eller gangfart bør være på jakt etter høy ytelse fjellsko. De fleste store merkene av fotturer sine høy ytelse sko. Disse merkene inkluderer Nike, Reebok, Saucony, New Balance, Asics og Adidas.

 Hera € ™ s hva du skal se etter i en høy ytelse sko:

 •  Lett vekt
 •  Mange spesialiserte, ekstra funksjoner for å forbedre stabiliteten, demping og støtdemping, slik som forsterket hælkappe, stropper stabilitet, og high-tech mellomsåle og innersåle materialer
 •  Såler med noen som støtter foten arch.
 •  Demping som er fast og spenstig, men ikke så knirkete som gelatin.
 •  Ekstra demping, spesielt i hælen og ballen av foten.
 •  Fleksibilitet som svarer til den naturlige krumningen av foten.
 •  Solide overlær, vanligvis laget av nylon mesh.
 •  D-ring snøring system som gjør det mulig variable forbindelsesmønstre, slik at øynene er plassert i forskjellige avstander fra sentrum av skoen.

 Hvis du gjøre det meste av gang på stier eller steinete, skrånende, gjør ujevnt underlag, er en walking sko eller støvel et must for trekkraft og foten beskyttelse. Walking sko er hæl og ankelstøtte, kraftigere såler og løpebaner, og lagt med overdel av lær.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha