Hvordan velge den beste av tre Gardinstenger?

 Å velge de beste tre gardinstenger til hjemmet ditt, bør du vurdere sin design, farge, størrelse og stil. De tre stolper eller staver må koordinere med det generelle utseendet av ditt hjem, samt tre toner av dine møbler. Den type gardiner vil du i stor grad påvirke ditt valg av tre gardinstenger.

 Dersom åpningen på toppen av gardiner er smal, vil du bli begrenset til en smalere type tre pol. Hvis du i stedet, er vidåpne zoom, vil du kunne velge en bredere stil av gardin stang eller pol. Hvis gardiner ofte vanskelig å passe på å være i en stang, kan det være best å velge tre gardinskinner med en av endene, som er avtagbar. En slik gardin pol er også å foretrekke hvis det finnes også store spisser, kan det være umulig å trekke gardinene.

 For gardiner laget av stoff som er lett å ulempe, sørge for at tre gardin stang du velger er pusset glatt. Det er også best å velge tyngre, tykkere tre gardinstenger for tunge stoffer som fløyel eller lerret og lettere, tynnere stenger for ømfintlige materialer som blonder gardiner eller shiffon. Hvis stoffet er tungt eller detaljert mønster, er det vanligvis best å få en flat tre gardin stang. En mer detaljert gardin stang kan virkelig gi sterke, nøytrale fargede gardiner et løft i stil skjønt.

 Tre Gardinstenger er tilgjengelige i lys, medium og mørke toner. Hvis du har tremøbler, er i samsvar med fargene mulig beste. Med staver i samme tone som de andre skoger i hjemmet kan bidra til å gi stuen en sammenhengende, godt koordinert look.

 Mens en slått tre gardin stang stil, med detaljerte linjer og store avrundede ender, har en tendens til å fungere best i tradisjonelt interiør, mer moderne design er et bedre valg for moderne dekor. For eksempel, i stedet for avrundede ender, spisse eller avlange tre stykker kan legge til mer interesse for moderne design oppholdssteder. Den totale størrelsen på de tre gardinstenger du velger bør være i skala med størrelsen på vinduet og den totale plassen på rommet. En liten vegg og vindu å se overveldet av en stor, tung gardin stang.

 For land eller rustikk innredning, kan tre stenger også være uberegnelig i sin design det ideelle valget. For eksempel, for å gjøre en tre kano padle en interessant gardin stang i en innsjø hytte. Greiner i stedet for de vanlige tre gardinstenger kan utfylle den robuste unike i en tømmerhytte eller rustikk stil.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha