Hvordan velge den beste balinesisk massasje?

 Balinesisk massasje er en type indonesisk massasje kombinerer akupressur og aromaterapi med massasje for å fremme naturlig healing. En av disse massasje normalt tar en stor del av tiden, så du må sørge for at økten er lang nok først. Denne type massasje er antatt å være mer fordelaktig når de utføres i et naturlig miljø. Det kan være lurt å sjekke ut plasseringen av den først for å se om det er faktisk i en naturlig og avslappet atmosfære. Massasjeterapeut må trenes i dette spesifikke massasje så mange ulike behandlingsmetoder brukes her.

 En ideell balinesisk massasje kan ta alt fra 90-120 minutter. Hvis du aldri har hatt før en av disse massasjer, vil du kanskje en som er litt kortere. En time økt kan være lang nok til å få en idé om hva dette massasje er som uten at det er for kort til å gi gunstige. Det kan være en god idé å finne ut hvor lenge øktene vil være før du registrerer deg slik at du kan sikre at du får fullt utbytte av denne behandlingen.

 Balinesisk massasje er ofte utført på grunn av frisk luft og solskinn er tenkt å gi ytterligere fordeler. I mange hav feriesteder, tar denne behandlingen ofte sted på stranden. Hvis spa tilbyr en utendørs massasje, kan det være viktig å sikre at det ikke er mye trafikk støy som dette kan distrahere fra beroligende effekt. Innendørs massasje kan være et bedre alternativ i kaldt klima, og en god plassering for dette kan være et rom med en fin utsikt, ingen støy distraksjoner, og delikat belysning. Noen terapeuter som å tenne lys og myk musikk spilles i løpet av sine økter, og det kan spare enda mer avslappende massasje eller ta innendørs eller utendørs.

 I mange områder, må det være sertifisert massører for å utføre denne behandlingen. Det kan være nyttig å vite om din massør er opplært i balinesisk massasje, slik at du kan få fullt utbytte av økten. Terapeuten har mange forskjellige eteriske oljer som er de rette kan brukes til et bestemt område for å lindre smerte og hjelp sirkulasjon. Bruk av eteriske oljer, kombinert med passende duftlys eller blomster er også viktig, og en godt trent terapeut er mer sannsynlig å vite hvordan å knytte de to sammen.

  •  En mann gir en massasje.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha