Hvordan velge den beste Bath Plug?

 Dårlige plugger kommer i en rekke morsomme og lunefull design, samt tradisjonelle utførelser og stiler. Relativt billig, hva slags klager bør være innenfor budsjettet. Et bad plugg i utgangspunktet tjener ett formål: å hindre vann i å renne ut av karet. Derfor er det ikke mange forskjellige funksjoner til bad plugger, som bortsett fra en bøye. Bøyen flyter på toppen av vannet, slik at en person å trekke pluggen uten å nå bunnen av badet.

 Det er noen forskjeller i størrelsen på kloakk, så måle badekar avløp før du kjøper en plugg. De fleste bad plugger har utdannet gummipropp, slik at den kan romme en rekke størrelser, vanligvis innen en tomme, men det fortsatt hjelper å vite størrelsen på avløps å gjøre det beste kjøpet.

 Deretter bestemme hvilken stil av pluggen du vil. Hvis du vil ha et bad plugg som ser sofistikert, velger en tradisjonell stil metallplugg som koordinerer med etterbehandling av sanitæranlegg i badekaret. Tilsvarende vil en enkel hvit gummipropp nok, men designet er rent funksjonelle. Det er svært lite visuell appell til denne stilen, men det er trolig den minst kostbare.

 Du kan også melde deg på et bad plugg basert på et tema. Det er bad plugger i lyse farger, dyrefigurer, båter og blomster. Disse kommer i både vanlig og bøye stil plugger.

 Det er også mange humoristiske bad plugger. For eksempel, en plugg som ser ut som en fisk som ble sittende fast i avløpet, eller en bøye i form av en isbjørn som sitter på et stykke flytende is. Det er også mange barn plugger, basert på den populære TV eller film tegn, bokstaver og tall, eller andre temaer.

 Hvis størrelsen på sluk, og hvilken stil du foretrekker sikkert, kan du finne et bad plugg i jernvareforretninger, hjem varer butikker, og via katalog og nettbutikker. Noen ganger online shopping er enklere, fordi elementet beskrivelse vanligvis indikerer målingene for pluggen, slik at du kan sørge for at det vil passe inn i stikkontakten. Mange nettsteder tilbyr også anmeldelser fra kunder av et element, som du finner på om andre folk var fornøyd med produktet.

 Enten du kjøper på nettet eller fra en murstein og mørtel butikken, sjekke returrett. Hvis støpselet ikke passer, eller la vannlekkasje, må du returnere det nødvendig. Noen selskaper kreve en lageroppfylling gebyr, som trekker fra en prosentandel av den totale refusjonen. Andre har en meget kort tidsintervall før retur, noen bare tre dager. Finn en butikk som mye av tiden tillater for en retur og lade uten ekstra kostnad.

  •  De fleste fall i kar er utstyrt med en standard metall bad plugg.
  •  Noen ganger online shopping er enklere, fordi elementet beskrivelse vanligvis indikerer målingene for pluggen, slik at du kan sørge for at det vil passe inn i stikkontakten.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha