Hvordan velge den beste Bath Scrubber?

 Når du velger den beste bad scrubber, bør du alltid lese etiketten for å sørge for at det ikke vil ripe badet. Å velge en skrubber som har to overflater, så som en svamp, på den ene siden, og på den annen side en slippute kan være stor for rengjøring av en lys til moderat smuss badekar. For tung rengjøring bad, en børste med håndtak, sammen med en god renseprodukt, er ofte det beste valget.

 Noen bad rengjøringsmidler og håndholdte gulvmaterialer er inkompatible, så igjen, det er alltid viktig å lese alle etiketter. Selv noen av de mer kraftige vaskemidler er ikke egnet for bad som ikke er godt ventilert. For en hvilken som helst type bad skrubberen skal fungere effektivt, er det vanligvis viktig at overflaten å fukte produktet retninger, med mindre annet er angitt.

 For den enkleste bad scrub, se etter et produkt som krever lite eller ingen skylling. Kjører flush mye vann i karet laget for å ned en skummende rotet med badekar skrubber kan være irriterende hvis du resten av badet og klærne blir gjennomvåt. Du kan alltid prøve noen uten spyling skrubbe bade rengjøringsmidler først. Hvis dette ikke virker, kan den typen som mange tynt krever enda en ytterligere vask for en andre spyling, og kanskje må brukes.

 Når du velger en scrubber med et håndtak, gjør at den passer godt i hånden. Husk at du må sannsynligvis bruke produktet i forskjellige vinkler i badekaret for å rengjøre den. Noen badekar vaskere må også være liten åpning i håndtaket til fingrene er i komfortable, ved dreining av produktet i en vinkel er nødvendig. Den harde plasthåndtak kan være ubehagelig grave inn i huden.

 Hvis du har et bad med en scrubber svamp på den ene siden og en skuresvamp på den andre pick, dette vil tillate å redusere mengden av rengjøring av kraften du trenger. Ved hjelp av våt svamp i badekaret etter et bad, kan du vanligvis holde det veldig rent og lett å vedlikeholde på denne måten. Hvis en ring utvikler rundt karet fra vannpåfyllingspunkt, skrubber den skurerondell i et bad vil ofte bidra til å fjerne uten altfor store anstrengelser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha