Hvordan velge den beste behandlingen slim?

 Du kan velge de beste behandlings slim ved å se på situasjonen fra hvilken lidelse forårsaket av utviklingen av slim. Dette vil ikke bare tjene som slim behandling, men også som en behandling for sykdommen u. Det anbefales sterkt at du vurdere andre medisinske tilstander som kan bli negativt påvirket av valg av en slim behandling og om behandlingen er for et barn eller en voksen. Hvis du velger en over-the-counter medisiner, kan det være en god idé å vurderinger publisert på produktet, samt alle forholdsregler på emballasjen lese. Hvis du foretrekker en helt naturlig slim behandling, bør du lære om de forskjellige urter som har kraftige slimløsende kvaliteter.

 Influensa, bronkitt, lungebetennelse og cystisk fibrose til de sykdommer og lidelser som forårsaker utvikling av slim eller slim i luftveiene. Vær oppmerksom på at over-the-counter ekspektoranter kan få noen lettelse i tilfelle av influensavirus, men de er sjelden effektive slam behandlet av sykdommer som bronkitt og lungebetennelse eller luftveissykdommer slik som cystisk fibrose. Hvis du foretrekker å behandle bronkitt eller lungebetennelse med alternativ medisin, blir du bedt om å urter brukt i århundrer for å velge behandling av denne alvorlige sykdommen. For eksempel virker urten elecampane ikke bare som et rengjøringsmiddel, og antibiotika mot lunge bronkitt, er en svært kraftig slimløsende når den brukes til tilfeller av bronkitt. Denne kvalitet gjør det til et meget pålitelig slim behandling spesielt i behandling av bronkitt.

 En god naturlig slim behandling i tilfeller av lungebetennelse er decoctions av vill sorte kirsebær bark blandet med andre urter kjent slimløsende kvaliteter som har lommelykt og eukalyptus. Husk at alle naturlige medisiner, slik som deres kjemiske kolleger, kan forårsake skade hvis den ikke brukes riktig. For eksempel må kirsebær avkok ikke være daglig i en lengre periode enn to uker på grunn av spenningen som kan plasseres på nyrene. Personer som har et svekket fordøyelsessystemet kanskje vil unngå bruk av fakkelen.

 Hvis du foretrekker over-the-counter og reseptbelagte medisiner helt unngås og ikke er kjent med bruk av urtemedisin, har du fortsatt noen muligheter for å velge en god slimløsende behandling. Mange matvarer har tiden testet slimløsende egenskaper. Disse inkluderer fersk rå hvitløk, ett hundre prosent kirsebær juice og kirsebær. Fersk rå hvitløk gir umiddelbare resultater når tygges først i morgen på tom mage, etterfulgt av å drikke litt vann ved romtemperatur. Barn kan deretter en rå hvitløk hvis det er første pulveriseres med en hvitløk trykk, og deretter plassert i tomme gelatinkapsler, som er allment tilgjengelig i helsekostbutikker.

  •  Urte kosttilskudd laget av fakkelen kan tas for sine slimløsende egenskaper.
  •  Slim som er hostet opp må spytte ut, ikke svelge.
  •  Influensa er ofte ledsaget av slim eller slim i halsen.
  •  Cherry juice kan være en behandling for slim.
  •  Slimløsende kan hjelpe utvise slim ved hoste.
  •  Rå hvitløk i kapselform er en naturlig slimløsende.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha