Hvordan velge den beste CCTV kamera?

 CCTV sikkerhet kameraer installert i huset en familie stykke sinn. Et hus bør fortsette ved å snakke med en ekspert på sikkerhet. Miljøet må da bli analysert for størrelsen på linsen og antall kameraer som kreves avgjøres. CCTV sikkerhet kameraer fire forskjellige objektiver, må man ha en manuell iris. Den hus bør ha en spesiell opptaker hvis mer enn tre-fire timer med materiale som trengs på en gang.

 Å velge de beste CCTV overvåkingskameraer, er det nødvendig å oppsøke profesjonell sikkerhetskonsulent. Den sakkyndige må gi hus med nødvendig informasjon som vil være nyttig i valg av system. En rådgiver kan også koste estimater og peker hus i retning av de beste leverandørene av CCTV overvåkingskameraer.

 Det neste trinnet er å se over huset. Se rundt omkretsen av huset for å se om det er spesielle områder som har behov for dekning. Den hus må også bestemme om flere kameraer krever huset fordi det vil bidra til å bestemme at flere skjermer. Deretter velger du størrelsen på skjermen. Disse vanligvis varierer mellom 9 inches og 17 inches.

 Det er også viktig å bestemme seg for det området som vil bli dekket av CCTV overvåkingskameraer. Denne informasjonen er nødvendig for å velge størrelsen på linsen og kamera. Det er flere kamera formater å velge mellom. Velg en størrelse som er mindre enn 1/2 tomme, som denne varianten har et bredt utvalg av objektiver.

 Det er vanligvis fire forskjellige objektiver som kan brukes med CCTV overvåkingskameraer: auto iris, manuell iris, zoom og blender faste. Den manuelle iris er det beste valget for steder der lyset ikke endres for ofte. Det er bare mulig å endre lyssettingen manuelt i en manuell iris linse. En auto iris linse bør velges som lyset endres i området regelmessig fordi den har evnen tilpasset lyset endres umiddelbart.

 Når det gjelder tid til å velge videoopptakeren system, husk at en standard videospiller vil vanligvis bare får fire timer med opptak. En kommersiell kvalitet opptakeren er nødvendig å inkludere ytterligere materiale. Den siste betraktning før kan bestemme at alle kameraene i fullskjerm eller som en flerkamerasystem er brukt opp. En enhet som kalles en multiplekser er nødvendig når alle kameraene er registrert i fullskjerm. Avstanden fra den nedre til kameraet, også kjent som brennvidde, må da bli målt.

  •  En CCTV kamera kan advare huseiere at noen prøver å gå inn i hjemmet.
  •  ITV-systemer kan brukes av forhandlere til fange butikktyver i loven.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha