Hvordan velge den beste CCTV Security Equipment?

 Når de bestemmer seg for det beste CCTV sikkerhet utstyr, vil du være fokus på kvaliteten på bildene som kan gi systemet i tilfelle et innbrudd eller ran. I noen tilfeller svært små detaljer i overvåkingsbilder gjør det mulig for myndighetene til den som er ansvarlig for å arrestere kriminalitet. Å ha en god kvalitet på bilder tatt før, under og etter en forbrytelse kan også være nyttig i filing forsikringskrav for å dekke dine tap. Andre saker som bør vurderes når du velger CCTV utstyr er tilkoblingsmuligheter, videobehandling, og lagringsenheter.

 For å ta best mulig bilder, må du velge en god kvalitet CCTV kamera. Digital-type Internet protocol videokameraer vanligvis gir mye mer detaljerte bilder enn standard-definisjon analoge modeller er i stand til å tilby. En IP-videokamera har også muligheten til å sende live digitale bilder via et IP-nettverk, og arkivere dem i et digitalt format. Muligheten til å få live streaming bildekvalitet er spesielt viktig hvis du planlegger å sjekke bildene før du lagrer dem.

 Når du har valgt riktig kamera, må du bestemme hvordan du skal koble den til opptaksenheten. Du kan velge enten en hard-kablet tilkobling ved hjelp av kabler eller trådløs tilkobling via antenner. Kabler er den vanligste metoden, men trådløse tilkoblinger er ofte nødvendig hvis kameraet i et avsidesliggende sted. En trådløs tilkobling kan redusere den totale kostnaden av ITV-utstyr, noe som gjør kjøpe en dyrere, høyere kvalitet kamera.

 Å bli den neste stykke CCTV utstyr regnes som en video styringssystem. Disse systemene motta, lagre og håndtere videodistribusjon av CCTV overvåkingskameraer. De to grunnleggende typer video styringssystemer er tilgjengelig for bruk av digitale videoopptakere, videospillere og nettverket. Disse opptakere er laget for å hardware, software og kombinere videolagring alt på ett sted. Den eneste ulempen DVR er at de ikke aksepterer signaler fra IP-adresser. Hvis du planlegger å bruke høyere kvalitet IP-kamera, må du bruke en NVR til video mottatt fra blant annet det.

 Siden de fleste videoovervåkning lagres for visning på et senere tidspunkt, også må du bestemme hvilken type lagringsutstyr som er best for ditt system. For å ta denne beslutningen, bestemme hvor mange kameraer du vil bruke. De vanligste lagringsmetoder er interne minne og lagring klynger. Intern lagring benytter en video recorderâ € ™ s innebygde harddisken og er vanligvis tilstrekkelig når du bare bruker noen få kameraer. Lagrings klynger er normalt nødvendig når et større antall kamera er i bruk.

  •  CCTV opptakene kan hjelpe fange hjem innbruddstyver.
  •  Video av CCTV utstyr kan streames direkte til en datamaskin for visning mens du er borte fra hjemmet.
  •  Dvr kan brukes for video oppsamles ved å treffe et sikkerhetssystem.
  •  ITV-systemer kan brukes av forhandlere til fange butikktyver i loven.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha