Hvordan velge den beste China Index Fund?

 Generelt er det beste rådet for å velge en Kina indeksfond for å se på hele konteksten av fondet, hva den tilbyr og hva andre investeringer gjennom en rimelig pris, god fiskal posisjon, og så mye mer kan supplement. Bortsett fra disse, er det spesifikke ting å se opp for Kina å optimalisere innkjøp indeksen fondsinvestorer. Hver Kina indeksfond er forskjellig, men mange av dem har mye til felles.

 Et Kina indeksfond er et fond opprettet for å gjenspeile handlingen av en større indeks. I tilfelle av den kinesiske indeksen midler, aksjer har en tendens til å holde kinesiske innenlandske aksjer eller annen måte knyttet til den kinesiske industrien eller børser. The China indeksfond tilbyr et variert spill på den kinesiske økonomien.

 Investorer trenger å forstå hva de får til med innkjøp fra Kina indeksfond. Som eksperter påpeker, har de som kjøper denne typen produkter vært å investere i den tro at den kinesiske økonomien vil vokse. Kina er ansett som et voksende marked, en av de store økonomiene klar til å dra nytte av det neste århundre, men det er verdt å se på hvor mye av en investors portefølje bør være basert på kinesisk vekst.

 Et annet veldig godt tips for å velge en Kina indeksfond er å se på om at Fondet forvaltes aktivt eller passivt. Ulike investorer har ulike filosofier på dette, men det viktigste å forstå er at en bredere indeksen fondet forvaltes passivt. Dette gjør det mindre arbeid for fondsforvaltere, samt å tilby mer stabilitet og mindre volatilitet i prisen handling av fondet. Det er derfor noen investorer vurderer en kinesisk indeksfond opptil dobbelt så godt som et aktivt fond, der ledere kan ende opp med å ta en stor del av inntektene fra en høy "kostnadsprosent", eller årlige kostnader.

 Mange investorer som tar seg tid til å velge den mest passende Kina indeksfond vil se på hva som faktisk er i diversifisert kurv av aksjer fondet. De kan ha en inngående kjennskap til en ekte kinesisk utveksling, og kunne sammenligne det med fondet for å se hvordan det fondet vil oppnå urealistiske avkastning. Igjen, fordi indeksfond er mer stabil enn noen andre typer fond, resultatene mer forutsigbare generelle.

 Investorer kan også se på inngangen. Noen kinesiske indeksfond har bedret tilgjengelighet gjennom amerikanske børser og børsnoterte selskaper. Investorene ville selv vurdere om de kan ha nytte av et børshandlet fond. Et Kina indeksfond ETF er et indeksfond som kinesiske kjøperne lett kan kjøpe, selge og holde et øye med over internett i løpet av en børsdag. ETF er attraktiv for en mer "kortsiktige" eller presserende strategi for en investor. Selv om noen finansielle fagfolk advarer mot å bli fanget opp i en "day trading" eller "swing trading" strategi, er det faktum at ETF-kontroll og fleksibilitet bedre pris enn noen andre typer fond kan tilby.

  •  Investorer bør vurdere hele virksomheten og politisk sammenheng med Kina indeksfond før aksjonærene.
  •  Et kart over Kina.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha