Hvordan velge den beste effektbelysning?

 Å velge den beste effektbelysning, bør du planlegge din lysdesign, bestemmer seg for en estetisk tema, og bestemme budsjettet. Aksent lys kommer i en rekke utførelser og stiler, fra table-top på hengeren, moderne til tradisjonelle. De er tilgjengelige på store jernvareforretninger og butikker samt belysning og katalog forhandlere.

 Før du begynner å handle, lage en plan for plassen selv. Effektbelysning er funksjonelle eller dekorative. Det kan trekke oppmerksomheten til et annet objekt ved å belyse det eller bli en dekorativ aksent, på grunn av hans vågale stil eller farge. Derfor må du forstå hva din plass trenger før du kjøper effektbelysning.

 Først bestemme spesifikke områder som trengs i rommet effektbelysning. Det kan være et område som ikke svarer til normal eller estetikk av resten av rommet. En dekorativ aksent belysning kan gi dette området definisjon. Alternativt, malerier, samleobjekter, eller arkitektoniske elementer inne i et rom kan vises ved hjelp av funksjonell effektbelysning. Enten type lett kan tas av, montert på vegg, tak eller anheng for å være.

 Når du angi hvilke typer effektbelysning du trenger avgjort, tar hensyn til den generelle stilen i rommet. Dekorativ aksent belysning kan være fett, enten i farge eller design for å skape et ferdig utseende til subtilt dekorert områder. Velg en aksent lys i samme stil som resten av stuen. Hvis rommet har en eklektisk følelse, hvilken stil å velge lys du vil, men sørg for at fargen eller ferdig utfyller temaet i rommet.

 Funksjonell effektbelysning bør ikke dekorative. Siden dens formål er å henlede oppmerksomheten til et annet objekt eller område, må være funksjonelle effektbelysning for å ha en enkel design som passer inn i miljøet. Cabinet effektbelysning kan skjules helt, med bare skinnet fra lyset synlig.

 Effektbelysning kan være relativt billig og svært kostbar, avhengig av hva du kjøper og sitt merkenavn. Bestem deg for ditt budsjett og hold deg til dette tallet. Hvis budsjettet er svært liten, kan du prøve å finne rubrikkannonser på nettet og i ditt område for passiv belysning i god stand. Sparsommelighet butikker, antikvitetsbutikker og sparsommelighet butikker kan også avlaste til rabatterte priser.

 Den beste måten å handle for belysning er i person. Mange belysning og jernvareforretninger vil ha fullt funksjonelle belysning skjermer, slik at du kan se nøyaktig hvordan et innslag ser i drift. Hvis du handler i sparsommelighet butikker, kan det hende du trenger å bære en lys med deg slik at du kan teste belysning. Selv om dette er vanskelig, er det viktig å sikre at lyset som fungerer fordi mange sparsommelighet butikker ikke reverseres.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha