Hvordan velge den beste Flan Pan?

 Å vite noen viktige ting kan hjelpe deg å velge riktig puddingen pan. Det viktigste å huske på er at en terte pan må ha en non-stick, fordi kaken må fjernes fra pannen før servering. Andre hensyn er materialet i pannen - eller glass, porselen, stål eller silisium - størrelsen og kostnader.

 Flan panner er laget av en rekke forskjellige materialer. Mange flan retter kan være laget av glass. Noen er laget av porselen, men disse viser seg vanskeligere å jobbe med som de er mye tyngre. Rustfritt stål kokekar er også et populært valg. Nøkkelen til noen av disse kjeler er at deres overflate er glatt og vil muliggjøre lett fjerning av en puddingen, som er klar til å bli belagt og servert.

 En av de største utfordringene for en kokk er å fjerne kake fra pannen uten å ødelegge den i prosessen. Av denne grunn er myk og fleksibel silikon panner blitt svært populære. Disse panner har et non-stick belegg og er veldig lett å rengjøre.

 En puddingen pan, bør ovnen være trygg. Alle flan oppskrifter krever at vaniljesaus ved høy temperatur i ovnen bakt. Av denne grunn kan ingen potten som ikke er klart si at ovnen ikke skal kjøpes trygt.

 Størrelse teller når du velger en puddingen panne. Disse typer panner kommer i et stort utvalg av størrelser, kan vaniljesaus gjøres i en porsjon og store formater deler for noen mennesker. Vet hvilken størrelse du er puddingen forberedelse er viktig når du velger riktig kakeform å lage mat for dine spesifikke behov.

 Mindre flan panner kan være lik en tradisjonell rett. Noen vil veldig lett scalloped eller riflet kanter, siden dette vil skape et dekorativt utseende når vaniljesaus fjernes fra pannen. Disse mindre panner er ofte selges i sett. Noen kommer også med en skuff hvor de kan justeres mens kaken er bakt. En puddingen pan bør settes i et vannbad, mens kaken er bakt, så dette praktiske skuffer som passer alle de små potter bevise god avtale når du velger et sett.

 Pris, selvfølgelig, er en variabel. Like forskjellige som flisene kan være, så kan sine priser. En dyr potten betyr ikke nødvendigvis at du har vært mer fornøyd med det vil bli. Når du vurderer en pan, se på alt som det vil gi og ta en beslutning om hvilke pan best passer dine behov mens resterende godt innenfor budsjettet.

  •  Flan bør fjernes fra pannen før servering, slik at en teflonpanne er det beste valget for å gjøre parabolen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha