Hvordan velge den beste franske lysekronen?

 Å velge den beste franske lysekrone, bør du vurdere størrelsen på lysekrone og hvis du ønsker en antikk eller en kopi, som kan være lettere å ta vare på og installere. Vurdere budsjettet i tillegg; prisen på en fransk lysekrone kan variere noe, selv om de fleste er relativt dyrt. Design og farge av lysekrone skal matche innredningen av rommet der det vil bli hengende, spesielt farge og stil på taket.

 Franske lysekroner kommer i en rekke størrelser og stiler, og mange av dem kommer med motiver i naturen, for eksempel skjell, blader og blomster. I motsetning til sine engelske fettere, er en fransk lysekrone vanligvis mindre ytre og de fattige har større plass mellom dem. Dette kan være en måte å fortelle om det virkelig er fransk. En annen funksjon som er felles for franske lysekroner er det faktum som henger på en enkelt bur eller en ramme, i motsetning til de engelske lysekroner, som har en tendens til å henge flere kjeder.

 Hvis du vil ha en ekte rustikt utseende fransk lysekrone, kjøpe en ekte antikke er et alternativ. De kan være svært dyrt, men; mye brukt i stedet for lys lys, selv om noen er tilpasset for bruk sammen med elektrisk kraft. Antikvitetsbutikker, eiendom salg og nettauksjoner er gode steder å sjekke ut en antikk fransk lysekrone. Hvis du sjekker på nettet, se etter de franske lande lysekroner, som er et annet navn som ofte brukes for å beskrive den utsmykkede belysning.

 Moderne lysekroner, har den franske stilen den fordel at den er billigere enn antikk generelt. De er vanligvis lettere deler til det, også. Selv stiler varierer, er de mest vanlige design basert på stiler fra det 17. og 18. århundre, noe som gir lysekroner en klassisk og elegant utseende, uavhengig av når de ble opprettet. Moderne lysekroner kan gjøres på nettet og i spesialforretninger fant selge lysekroner.

 Uavhengig av stil og alder på lysekrone, for å sikre at det kan trygt kobles til din nåværende elektriske systemet og passer i taket. Mange er ganske tung og kan være vanskelig å installere, spesielt når de faktisk antikviteter. Vurdere testing lysekrone før montering slik at ledningene trygt og intakt. En elektriker bør være ansatt for å installere ligaen. Butikker eller markeder som selger lysekronene kan tilby installasjon som en tjeneste, eller kan anbefale noen til å installere det for deg.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha