Hvordan velge den beste Hanging Pod Chair?

 Et slående hengende pod stolen er en unik visuell appell til mange rom eller andre områder, men å velge den beste vil kreve litt av forskning og tenkning. Start med å bestemme hvor det henger pod stolen skal plasseres; Dette vil påvirke både farge og stil man velger en innvirkning, og den måte på hvilken setet er beregnet på å bli hengt. Mål rommet nøye, og legg merke til hvor takbjelkene er plassert oppe. Stolen bør bli suspendert fra en bjelke; annet, må du velge en modell som består av et metallstativ som setet kan bli suspendert.

 Den brukes til å bygge en hengende stolputer materialer kan variere sterkt. Lucite® eller plexiglass å bli brukt, så vel som glassfibre, ris og andre typer plast. Det pleide å ha en innvirkning på det visuelle appell av stolen, og har styrke og design, så sørg for å undersøke de tilgjengelige stiler brukes for hvert materiale for å bygge en hengende pod stol materialer. Kostnaden av stolen vil også bli påvirket avhengig av typen av de materialer som brukes samt utformingen. Flettet, for eksempel i noen tilfeller, hånd vevet, slik at prisen på noen modeller kan øke.

 Når du har bestemt hva slags estetisk du skal sjekke om stolen vil bli hengt inne eller ute. En hengende pod stol beregnet for utendørs bruk må være beskyttet mot vær og vind, som vil ha vannavstøtende eller vanntette midler er de materialene selv. Stolen kan ellers lett bli skadet. En stol som brukes utendørs vil kreve en stabil metallstativ som stolen kan henges; metallet basen må være estetisk tiltalende og gratis til setet i seg selv, men enda viktigere, må filen til vannskader som rust og råte.

 Hvis det er mulig, testing hver hengende pod stol du vurderer å sitte i noen minutter. Dette gir deg en bedre følelse av omsorg for komfort av setet, spesielt for å bosette etter puter under vekten. Kontroller at setet er lett å komme inn og ut og møbeltrekk er av høy kvalitet, lett å rengjøre, og behagelig for lange perioder med sittende. Selve stolen skal være stabil og godt strukturert; Dersom et sete har ledd eller vever, må du sjekke nøye kvaliteten på konstruksjon.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha