Hvordan velge den beste Kjerne Training System?

 En sterk kjerne treningssystem består av øvelser som fungerer magemusklene, musklene i korsryggen, bekkenet og andre muskler som støtter dette området av kroppen. En sterk kjerne kan forbedre fleksibilitet, bedre fysiske prestasjoner, og bidra til generell helse. En svak kjerne kan føre til smerter, begrenset fleksibilitet og hyppige skader. Et kjernetreningssystem som vil styrke mage og bekken i sin tur bidra til å støtte ryggraden og forebygge stress på korsryggen.

 Et kjernetreningssystem skal brukes 2-3 ganger i uken med hviledager i mellom. Treningen bør inneholde repetisjoner og vekter, og i begynnelsen av programmet, lette vekter og få repetisjoner. Som kjernen treningssystem utvikler vektøkning og repetisjonene må også øke.

 Noen øvelser i kjernen opplæring systemet kan gjøre uten spesialutstyr. Leg raises er et godt sted å begynne. Mens det flatt på gulvet, plassere hendene under baken for å støtte korsryggen. Bena skal trekkes helt ut. Sakte begge ben inntil de er så nær som mulig vinkelrett på bakken. Hold denne posisjonen, deretter sakte senke beina til de er bare noen få centimeter fra bakken. Hold denne posisjonen i noen sekunder, og slipp. Denne øvelsen vil både beinmuskulaturen og nederste magemusklene, som begge vil bidra til å styrke din kjerne arbeid.

 Håndgang er også en stor oppgave for kjernetreningssystem som ikke krever spesielt utstyr. Rett med føttene plassert hip-bredde hverandre, sakte bøye til hendene flatt på gulvet foran tærne. Du kan bøye knærne litt for å oppnå dette, men prøv å holde bena så rette som mulig. Langsomt i løpet av hendene fremover til kroppen er i en trekantet stilling i forhold til bakken. Hold denne posisjonen kort, deretter sakte gange føttene frem til å møte dine hender. Hold denne posisjonen, og gjenta.

 En godt avrundet core trening system ville også flere tøyningsøvelser. Dette bør gjøres før noen andre øvelser er forsøkt slik at musklene er forberedt på stammen. Stretching bør utføres etter at opplæringssystemet har vært over, fordi de limber musklene er på slutten av en trening. Yoga er et godt tillegg til en kjerne trening trening fordi den strekker og styrker de viktige kjernemuskulaturen.

  •  Sentrale oppgaver fokus på muskel utholdenhet fremfor kraft.
  •  Musklene i den nedre bakre del av kjernen i kroppen.
  •  Yoga kan legges til forsterke core trening og strekker muskler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha