Hvordan velge den beste Loaf Pan?

 Når det kommer til baking, kan de riktige verktøyene være en stor innflytelse på det endelige resultatet. Høyre pan brød kan utgjøre forskjellen mellom en velformet, jevnt bakt brød av hjemmebakt brød og en stygg, flekkete rot. Å velge den beste brød pan, først bestemme hva du skal bake, og om du vil eller litt brunet, vil kjelen til slutt lagres og hvor lenge du skal ta å deaktivere pannen. Kokekar er aluminium, silikon, rustfritt stål, glass, keramikk eller stein. Tenk nøye om fordeler og ulemper med hver type hvis du prøver å velge den beste for dine behov.

 Loaf panner kommer i forskjellige former og størrelser. Standarden store brød pan størrelse er ca 9 cm lang og 5 cm bred og 3 cm dyp og har om seks til åtte kopper røren. Denne størrelsen fungerer godt for baking en rekke varer som gjær brød og dessert brød eller kake brød som banan brød. Mindre Loaf panner eller "mini" Loaf panner kan være så lite som 4,5 med 2,5 av 1,5 inches og holde ca 1,5 kopper røren. Disse panner er ideelle for dessert brød som er gitt som en gave, og de kan også bli funnet som en enkelt gryte med flere innsatser.

 Aluminium panner er blant de mest populære på grunn av sine kostnader og konsistente resultater. De leder varme jevnt og ensartet og er motstandsdyktig mot rust og skader. Nonstick aluminium kokekar gjør det enkelt å fjerne det ferdige produktet fra pannen uten skraping eller bryte av brødet, men de fortsatt kan klø lettere enn uferdige overflater. Hvis du ønsker lysere brød og myk, fuktig interiør, kan du få gode resultater fra aluminium, men disse kokekar er ikke den mest holdbare. Aluminiumsfolie panner fungere godt for baking brød gave.

 Silikon kokekar er en nyere innovasjon til verden, og baking er høyt verdsatt for sin evne til å kjøle seg raskt. De vil ikke rust, bulke eller riper, og kan brukes i stekeovn, mikrobølgeovn, fryser og oppvaskmaskin. En viktig fordel med silikon brød formen er fleksibiliteten, noe som gjør det enkelt å fjerne bakevarer og lagre den i små rom.

 Selv om rustfritt stål kake panner er ansett for å være en av de mer holdbare kokekar på markedet, har de problemer med jevn oppvarming. Rustfritt stål er ønsket for dens ripefasthet og lett å rengjøre overflaten. Disse kan være dyrere enn andre metallpanner, men de er bygd for å vare.

 Et glass brød pan vil vare i lang tid, men kan være vanskelig å lagre uten å splintres eller sprekke. De er også gjenstand for brudd når du flytter varmt glass til kjøligere temperaturer eller vice versa. Selv om glass er en god leder av varme, kanskje tett brød raskere å lage mat på utsiden, slik at innsiden kokt.

 Keramikk eller keramiske fliser er gjenstand for en rekke av de samme problemene som glass med mange lag i form av chipping eller bryte, men de er svært ønskelig for lage sin rett. Brød oppnå perfekt brunfarge og vedlikeholde godt gjort interiør. Keramikk og steinfliser flere og flere ikke-stick og kok mer jevnt med tid og bruk, eller "krydder". Av denne grunn kan det ta en krydret brød pan i generasjoner, og bli et arvestykke brikke, selv om det er som regel dyrere enn en annen panne brød er materialer.

  •  Ulike typer brød fungerer bedre med ulike typer panner.
  •  Silikon Loaf panner kan brukes i mikrobølgeovnen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha