Hvordan velge den beste pakken for Cupcakes?

 I å velge den beste pakking for cupcakes, er det viktig å vurdere bare de bakevarer containere som vil forbli intakt. Ingen ønsker å cupcakes pen å kjøpe bare for å komme hjem med glasur ødelagt, og på innsiden av emballasje, i stedet for toppen av små kaker. Ser på alle alternativer i størrelsene du trenger og sammenligne kostnadene for verdien og effektivitet som du får kan hjelpe deg å finne den beste pakken for cupcakes.

 Enkelt cupcake emballasje alternativer inkluderer glanset papp rør med lokk og klar akryl eller pappesker. Individuelle cupcake bokser laget av tykt papir eller tynn papp har ofte en klar cellofan "vindu" på toppen. Dette kan være et bedre valg enn den type dekket papp hvis du ønsker å vise frostet toppen av cupcakes. De klare akryl bokser vise hele cupcake mer avansert og kan gjøres ved å bruke en bue på toppen av hver boks. Det er best å tømme boksene har en papp velge nederst, men hvis de kan bevege rundt cupcake.

 For kunder som spiser sine cupcake i butikken eller bake salg er en veldig billig ide å bruke noen voks papir og plast mat brytes. Plasser frostet cupcake i midten av en firkant med voks papir og bringe hjørnene slik at de stiger over dessert, men la glasuren rundt kanten "limet" papiret. Du kan deretter et torg i plastfolie på toppen og fest den nederst i cupcake. Hvis emaljen er allerede litt herdet, kan du bruke denne ideen til å pakke for cupcakes variere med fortsatt bruk av voks papir, men erstatte plastfolie med cellofan hevet og bundet med bånd.

 Mindre beholdere, for eksempel bokser av klar akryl eller papp er vanligvis tilgjengelig for å holde 6-24 kaker. Igjen, det er en god idé å pakker som anses for å holde hver cupcake stabil velger. Som de fleste bulkkonfektesker har en tynn plastbrett med et innrykk for hvert stykke godteri, det er box-stil emballasje for cupcakes som bruker en lignende metode. Tenk om en flip-top-boks eller åpne en skyve ut skuff-lignende cupcake system ville være best for dine produkter og kunder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha