Hvordan velge den beste Porterhouse biff?

 Ytrefilet er en populær kutt av storfekjøtt inneholder deler av begge de korte loin og ytrefilet områder av kua. Dette kuttet er en ganske stor del av okse og blir ofte servert til diners med heartier appetitt eller delt mellom to personer. Restauranten er lik en T-bone steak, men har en større overflate av okse. Når du velger en mørbrad kutt som er viktig å ha en god mengde marmorering og riktig tykkelse. Velge mellom tørr aldrende eller våt-alderen oksekjøtt kan også være en del av beslutningsprosessen.

 Kjøpere kan finne mørbrad kjøtt disken på Rimi eller på en lokal slakter. Den er også tilgjengelig gjennom ulike online spesialitet biff å fryse og pakke det i tørris for å holde fra spoiling under transport. De høye kostnadene ved denne type kjøtt kan oppmuntre noen forbrukere å bestille en biff på en slakter, et trekk som tillater kjøpere å velge den eksakte størrelsen og tykkelsen de trenger.

 Noen butikker selger et utvalg av tørr eller våt-alderen mørbrad til kundene. Den tørre-aldringsprosessen innebærer å plassere biff i en kjøle plass til en måned, for derved å utvikle smak og kjøtt for å være mer øm. Våt aldring er en raskere prosess hvor mørbrad er plassert i en vakuumpose for et par dager. Kjøpere kan også velge en frisk Porter kutt og alderen i seg selv kjøper hjem.

 For denne type biff, bør kundene i USA ser for steker som er klassifisert som "prime" av US Department of Agriculture. Selv om dette tallet er vanskelig å finne i enkelte områder kan være, vanligvis bestemmer den møreste og smakfulle kutt av storfekjøtt er tilgjengelig i USA Biff flere hvite striper av fett bør ha vevd gjennom korn av biff. Dette fettet er kjent som marmorering og gir biffen mye av sin smak. En ulempe med å kjøpe elektroniske kilder er at kjøperne ikke vil være i stand til å inspisere denne marmorering før kjøp.

 Den store størrelsen og kostnaden for en mørbrad er viktig å kjøpe akkurat passe størrelse og tykkelse. Mens mindre biffer kan mate en person, kan større biffer deles mellom to eller flere diners. De største og tykkeste kutt Porter krever en større grill og ekstra steketid, så kjøpere bør vurdere når du kjøper biffer.

  •  Mørbrad biff ligner på en T-bone steak.
  •  Biff kan være pakket i tørris for frakt.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha