Hvordan velge den beste Rabbit Fur Coat?

 Når du velger en kanin pels, er det en rekke faktorer i tankene. Stilen, farge og passform på jakken er alle viktige hensyn, og alt avhenger av personlige preferanser og fysiske kvaliteter. Mange mennesker liker utseendet og følelsen av kaninpels, men føler at iført pels er uetisk, så det er mange faux fur jakker tilgjengelig så vel som generelt er mindre kostbart. Mens mange pelskåper er laget utelukkende av pels, noen bare kanin pels trimming eller skjæring. Fordelene med denne typen pels jakker laget av andre materialer må veies nøye, fordi pelsen er ofte dyrt og ikke lett å rengjøre.

 Det er mange forskjellige stiler kanin pels, og denne typen pels er ofte farget for å skape lyse farger eller mønstre som minner om andre dyr. En lang kanin pels kan være dyrere enn en kort jakke, men kostnaden er også avhengig av designer og kvaliteten på pelsen. Denne typen pels er ofte rimeligere enn pels som mink, men det er fortsatt veldig dyrt å ta vare på og vedlikeholde i god stand. Velge en kanin pels pels som følger med som et belegg i stedet for som den viktigste stoffet kan være en måte å kutte ned på vedlikeholdskostnader.

 Sørg for at jakken passer godt og var godt gjort, er like viktig som å se på komponentene i en kanin pels. Eventuelle festene, knivstikking, eller andre funksjonelle elementer må være sterk for å gå på i lang tid. Prøver på jakken og sørge for at det smigrer kroppen din er også viktig, som det ville være å ha en annen pels.

 Foruten nye strøk er også gode pelskåper som er veldig unikt og attraktivt. Vintage pels har fordelen av klassiske stilarter og er ofte ansett som mer etisk fordi de ikke bidrar direkte brukes i pelsindustrien på kjøpet. Brukte strøk krever ofte noen mending og andre mindre reparasjoner, men de er fortsatt stort sett en veldig god pris. Ser på sparsommelighet butikker og låver auksjoner er en fin måte å få en vintage kanin pels som du liker.

 Faux pelskåper ofte ligner pelskåper, men har ikke de samme fysiske bygge eller omsorgsbehov. Dette kan være svært ønskelig eller uønsket, avhengig av situasjonen. Tenker hvorfor du trenger for å være klar til å kjøpe en pels eller fuskepels kan gjøre et akseptabelt alternativ. Selv om denne løsningen kan kutte ned på kostnadene, kan høy kvalitet faux fur være like dyrt som ekte pels, og derfor er ikke alltid en kostnadseffektiv erstatning.

  •  Kaniner brukes til å lage pelskåper.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha