Hvordan velge den beste raku keramikk?

 Velge den beste raku keramikk krever mye god forskning og en god porsjon flaks. Det er en veldig klar årsak: poenget med raku keramikk er at hvert produkt er håndlaget og målrettet designet for å være unik. De fleste forskjellene er ofte små - en endring i form, ulike mønstre eller glassteknikker - så hvis du har en pott stilen du ønsker, er det verdt å se flere potter av samme potter eller laget med lignende teknikker. Velge den beste raku keramikk handler om å finne stykker som utfyller hverandre eller har slike milde varianter som vanlig observatør ikke vil merke dem.

 Du må vite hva du vil, men det er en god sjanse for at du blir nødt til å arrangere et personlig oppdrag med en lokal eller internasjonal raku potter. Raku keramikk er en tradisjonell japansk form som utviklet på 1500-tallet eksportert fra prinsippene i Japan fra Korea i det første årtusen etter Kristus. Keramikken har et glassaktig utseende til det, og er vanligvis brukes i te-seremonier over hele Japan, men kan brukes til andre drinker eller suppe hvis du ønsker det.

 Shopping for raku keramikk er svært forskjellig fra shopping for mange andre typer keramikk, keramikk og servise som pottemakere sørge for at hver brikke er særegen. Mens du kan fortsatt sammenligne priser fra en forhandler eller leverandør til en annen, vil du ikke kjøpe eksakte kopier. Ikke bare det, men keramikk vil være one-offs, hvis ikke kjøpt, vil ikke bli kopiert uten en kommisjon.

 Mens utgjør det store flertallet av den japanske Raku kommer i form av kopper te seremoni, produserer Western teknikkene og prinsippene har blitt utvidet til andre keramikk. Vil du ha en unik utseende vase eller skål, er det også mulig å raku keramikk funnet i Amerika og Europa, også. Disse dokumentene vil variere i farge og stil, så du må finne en som du og rommet du ønsker å spille i kamper.

 Hvis du er ute etter en mer tradisjonell raku cup, vurdere å søke etter de japanske eksportører eller vestlige importører. På grunn av språkbarrieren, kan det være vanskelig å gå til potter i Japan direkte, men det finnes måter å få enkel var tradisjonelle. Husk at dermed allerede dyrt japansk raku keramikk vil bli dyrere.

 Når du kjøper flere av samme type raku keramikk, ta hensyn til de grunnleggende forskjeller som kan oppstå. Mange keramikere ofte endre visse variabler fra potten til potten eller parti til parti. Du kan for eksempel kommisjons et sett med gryter eller kopper med ulike glasurer var til kjøperen. Tenk også krukker med områder som ikke er glasert. Ved å gjøre dette, velger du det beste utvalget av potter, mens holde seg til prinsippet om variasjon verdsatt i raku.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha