Hvordan velge den beste supplement GLA?

 GLA, eller gamma-linolensyre, er en form for essensiell fettsyre som er avledet fra vegetabilske kilder. GLA kosttilskudd er tilgjengelig i flytende eller kapselform og er laget fra kilder som nattlysolje og borage olje. En pålitelig GLA supplement bør pakkes i en lys-motstandsdyktig beholder, stemplet med en utløpsdato eller friskhet dato og følge FDA-kreves merking praksis. GLA tillegg må avkjøles på grunn av deres følsomhet for harskning.

 GLA tilskudd inneholder omega-6 fettsyrer, som spiller en viktig rolle i helse, spesielt kognitiv funksjon, så vel som humant vekst og utvikling. En sunn diett består av en blanding av omega-3 og omega-6 fettsyrer, særlig for å inneholde et forhold på 2: 1 til 4: 1, omega-6 og omega-3 fettsyrer. Selv om mange typer omega-6 fettsyrer fremme betennelse kan faktisk redusere en GLA supplement betennelse. Dette skjer når kroppen omdanner GLA til dihomo-gamma-linolensyre, en tenningskontrollforbindelse.

 Fettsyrene i en GLA supplement kalles også flerumettede fettsyrer. PUFA er delt inn i tre hovedkategorier, inkludert omega-3, omega-6 og omega-9-fettsyrer. De spiller en avgjørende rolle i å fremme hud og hårvekst, så vel som metabolismen og bidrar til å regulere den reproduktive system.

 En solid valg GLA supplement vil følge Food and Drug Administrationâ € ™ s Good Manufacturing Practices krav. GMP regelverket krever kosttilskudds selskaper, for eksempel GLA supplement produsenter, sikrer renhet, styrke og sammensetning av sine kosttilskudd. En pålitelig GLA supplement er produsert fra en pålitelig, etablert selskap som GMP-kompatibel og kvalitet testet av en uavhengig tredjepart kvalitetstesting organisasjon.

 Kroppen bruker gamma-linolensyre i hormon-lignende substanser, prostaglandiner, som produserer fremme riktig cellefunksjon og bidra til å regulere immunsystemet. En GLA supplement kan administreres i en rekke forskjellige formål, slik som artritt, allergi, premenstruelt syndrom, osteoporose, høyt blodtrykk. GLA kosttilskudd kan også hjelpe i kampen mot visse former for kreft, multippel sklerose, og ADHD.

 Mens Primrose olje er den vanligste kilden til fettsyrene GLA tilskudd, andre kilder inkluderer borage olje, linfrøolje, soppolje og solbær olje. GLA kosttilskudd inneholder generelt varierer styrken av 0,02 g og 0,1 unser, 8 til 10 prosent av gamma-linolensyre. Fordelene med vedtakelsen av en GLA supplement kan ta opptil seks måneder for å manifestere seg. Ingen kontraindikasjoner eller alvorlige bivirkninger er rapportert med GLA tilskudd.

  •  Borage olje inneholder høye nivåer av essensielle fettsyrer.
  •  Linfrø fra lin anlegget er brukt i fettsyre kosttilskudd.
  •  Nattlysolje kapsler, som inneholder GLA.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha