Hvordan velge den beste tamale hurtigruten?

 Også referert til som en komfyr eller Tamale tamalera, er en tamale dampbåt en stor pott som brukes til tamales damp. Det er flere hensyn å huske på når du velger den beste tamale dampbåt, inkludert størrelsen på potten, materialet og dets komponenter. Med disse betraktninger i tankene dine personlige preferanser, for eksempel mengden av tamales tilberedt på en gang, og hvor mye penger du har å bruke.

 Tamale dampskip er tilgjengelig i mange størrelser, fra de minste 12-Quart pot på den store 32-Quart potten. Jo større potten, jo flere tamales som kan tilberedes på en gang. Store familier vanligvis trenger en større pott. Kokker som gjør tamales ofte trenger to eller flere målinger for hånden - en for personlig bruk og en annen for store sammenkomster. Avhengig av størrelsen på tamales, har en 12-Quart dampbåt ca 36 tamales.

 Den brukes til å lage materialer Tamale dampskip er også enorme. Noen av de som brukes til å lage en tamale steamer materialer omfatter galvanisert metall, aluminium og rustfritt stål. Tamale dampskip Galvanisert jern pleier å være rimeligere, men rustfritt stål eller aluminium gjør rengjøringen en tamale dampbåt enklere. Emalje dampskip er tilgjengelig i forskjellige farger som koboltblått og turkis.

 Etter at størrelsen og materialet er valgt, deler eller tilbehør som må tas i betraktning med potten. Sammen med potten og lokket, må en tamale dampbåt inkluderer et rack eller plattform. Dampende stativ er plassert for å hindre at bunnen av potten som tamales kommer ut av vannet. Lokket på dampbåten bør være ganske tung og formtilpasset for å hindre utslipp av damp under matlagingen. Tamales generelt stod oppreist i potten, men noen tamale steamer sett tilbyr også en delelinje skiller tamales fra hverandre og hjelpe dem til å stå i dampbåten.

 Det er mange måter som tamales er kokt, bakt og grillet, men de tradisjonelle latinske tilberedningsmetoder er dampende tamales. Tamale ble gjort en global kulinariske retter med en rekke ingredienser. I Colombia blir de kalt Bollo, og i deler av Sør- og Mellom-Amerika, de er rett og slett kalles tamal. Tamales kokt i Maya og Aztec kulturer av de siste årene var pre-laget og oppvarmet av ulike metoder.

  •  Tamale dampskip finnes i ulike størrelser.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha