Hvordan velge den beste Tuftet Round Ottoman?

 En toppand runde ottomanske kan brukes som en skammel, og det kan brukes som et sted for lagring også. Enkelte store modeller kan også brukes som en form for salongbord, eller enda flere seter. Sying er ved fremgangsmåten for å trekke tråden gjennom vevet puten og er vanligvis festet med noe slikt som en dekorativ knapp eller tast. På denne måten skaper tufte åser og daler i overflaten av avføringen, slik at det er et dekorativt og klassisk utseende. Du ønsker noen ting å vurdere når du velger den beste tufted runde ottomanske for rommet ditt, slik som størrelse, type stoff og farge, fargen og stilen til andre møbler, og pris.

 Størrelsen på foten din benk bør bestemmes av størrelsen på rommet, og det kan være best å velge en som er i skala med andre møbler. Hvis du vil ha det for sporadisk ekstra sitteplasser eller som et salongbord, er en stor puff trolig best. Når lagringsplass for og være primært brukes som en skammel velge en som bedre omfanget av setet vil være i nærheten. Vær sikker på at det er stort nok for de elementene du ønsker å spare, men.

 Hvis du har andre toppand møbler, kan du prøve en toppand runde ottomanske som kan finnes i samme mønster på toppen og sidene. Noen tuer gjort slik at overflaten av det møbel er delt opp i former, slik som diamant eller firkantet. Et lignende mønster til alle møblene dine kan bidra til å gi rommet et koordinert utseende. Velge å koordinere fargen på tuftet runde ottomanske med og matche de andre fargene i rommet plass vil også låne en designer følelse.

 Materialet er også en vurdering. Et rom med en stor del av skinn og vinyl møbler ville være et ideelt sted for en fotskammel laget av lignende materialer. Et land eller hytte stil rom kan være en god løsning for en ottomansk i en floral stoff. Ikke glem å gjøre din generelle stilen når du velger farge og stoff som passer godt innenfor dekorere tema. Tenk på hvor mye bruk pouf vil bli gitt i utvelgelsen av materialet også, for å sikre at det lett kan rengjøres.

 Det er også viktig å holde budsjettet i tankene når du velger en toppand runde ottomanske. En billig versjon vil være et solid stykke med maskin tufte på toppen og sidene. En dyr, høy kvalitet modell kan ha en hånd-tufted skinn topp, eller andre håndverker innslag. Noen ben må være forbundet til bunnen av tre eller andre materialer i flere high-end møbler. Denne typen puff kanskje bedre i en mer formell rom som er stilistisk lignende stykker ser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha