Hvordan velge den beste Whitening Face Cream?

 En bleking ansiktskrem er en aktuell salve laget for å falme pigmentflekker, redusere fregner og lysere hudfarge. Å velge den beste Whitening ansiktskrem, velge en krem ​​som inneholder melanin hemmende ingredienser. Kremer som inneholder peeling stoffer som alpha hydroxy syrer kan også bidra til å lette huden. Dersom disse produktene ikke gir de ønskede resultater, ta kontakt med en hudlege for å avgjøre om en resept krem ​​ville være mer fordelaktig.

 Mange hud bleking kremer lette huden ved å hindre produksjonen av melanin. En av de mest vanlige blekemidler som anvendes i ansiktspleie er hydrokinon. Over-the-counter hydrokinon er tilgjengelig i styrkene opp til to prosent. Sterkere formler med opp til fire prosent hydrokinon er tilgjengelig på resept. Selv hydrokinon er et effektivt middel for belysning, noen eksperter har sikkerheten ved bruk av denne ingrediens avleses i lang tid.

 Retinoid, arbutin, azelainsyre, Kojic, niacinamid, og vitamin C er også effektive i lysne huden. Slike som hydrokinon, disse stoffene virker ved å bremse ned produksjonen av melanin. Når den brukes på en jevnlig basis, bør disse ingrediensene gradvis gjøre huden lysere. Hvis du foretrekker å bruke ikke en hydrokinon, på leting etter en bleking krem ​​som inneholder en eller flere av disse ingrediensene.

 I tillegg til melanin hemmende bestanddeler kan også peeling midler til huden lightening pigmentert ved å fjerne celler fra overflaten av huden. De mest brukte flassmidler er glykolsyre og melkesyre, som begge er a-hydroksysyrer. Å inneholde de mest dramatiske resultater, se etter en hudkrem som inneholder alpha hydroxy syrer og ulike lightening agenter. Hvis du har sensitiv hud, være forsiktig når du bruker en hudkrem som inneholder både alpha hydroxy syrer og melanin inhibiters. For å unngå irritasjon, teste ansiktskrem på en liten flekk på huden før du bruker den på et større område.

 I mange tilfeller vil regelmessig bruk av et blekeansiktskrem redusere mengden av pigment i huden. Hvis etter å ha brukt en bleking ansiktskrem som foreskrevet ser ikke det ønskede resultat, må du kanskje oppsøke en hudlege. En hudlege kan foreslå å prøve en annen over-the-counter produktet eller skrive en resept på en sterkere bleking ansiktskrem. Resept bleking kremer inneholder kraftige lysning, slik som tretinoin, hydrokinon eller en kombinasjon av de to ingredienser. Disse ingrediensene er vanligvis mer effektive i å redusere utseendet på huden og drastiske ujevn lysere hudfarge.

  •  Bleking ansiktskrem kan brukes til å dimme forekomsten av pigmentflekker og fregner.
  •  Hvithet ansiktskrem er beregnet for bruk på et begrenset område av huden.
  •  En hudlege kan gi anbefalinger for de mest aktuelle lightening krem ​​som vil tilfredsstille behovene til en pasient.
  •  Alpha hydroxy syre kremer har anti-aldring og bleking egenskaper som kan lyse i huden.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha