Hvordan velge den beste Worcestershire saus Marinade?

 Best Worcestershire saus marinade er en som fullt komplimenter og fremhever maten blir tilberedt. Smaken av denne grunnleggende ingrediens er rik og full, med hint av storfekjøtt og blandede røde viner. Den kan brukes til å hente ut smaken av alle typer mat, eller biff, kylling eller svin. De ekstra ingredienser i marinaden oppskriften tendens til å sette tonen for den endelige smak, og bør velges med omhu.

 Worcestershire legger litt røykfylt og kjøttfulle smaken til de fleste retter. Når dette som å legge et krydder i rødt kjøtt, er det ofte best å bruke denne saus som en marinade alene. En dyr kuttet av rødt kjøtt, slik som en porter, t-bein, eller oksekjøtt, er valgt på basis av den naturlig milde natur av kjøttet og dets rike smaker. Denne type biff kan ikke være før grilling marinert. Lett smak utformet for å forbedre den overlegne kvaliteter av kjøtt kan legges ved å drysse kutt med salt og pepper og noen få sprut av Worcestershire saus.

 En deilig grillmat Worcestershire saus marinade må inneholde en tomat base, brunt sukker, honning og eddik, i tillegg til sin signatur ingrediens. Blandingen av disse søte og syrlige smaker leverer en rik og tykk saus som er ideell for marinering og Rasting ribbeina på mens grilling. Det kan også bli verdsatt som en dipping saus etter at kjøttet er kokt. Dybden av smaken kan forbedres ved tilsetning av hvitløk flytende røk og sausen mens den blir oppvarmet av. Hot saus kan også endre innholdet i marinaden ved å legge til brann og tang for å få mat.

 Mange asiatisk-inspirerte oppskriften kan gjøres ved hjelp av en variant av en Worcestershire saus marinade. Disse kjøttfull farget saus kan være en rik mutter smak basen gi varm suppe, stekt ris og teriyaki. Når det blandes med soyasaus, fiskesaus, buljong og chili saus, er resultatet ofte en dypt tilfredsstillende orientalsk marinade. Det kan kombineres med fersk ingefær og wasabi og fungerte som en dukkert med egg ruller og sushi.

 Kylling kan også være gjennomvåt i flere timer i en marinade Worcestershire saus kombinert med sitronsaft. Syreinnholdet i saften har en tendens til å være litt kjedelig fett og kjøttfulle smaken av saus, og samtidig opprettholde den unike og utmerket smak. Når blandet med hvitløk, friske urter og balsamicoeddik, er glasuren lys og frisk. Den kan også brukes som en marinade for fisk og grønnsaker.

  •  Dyrt kjøttstykker, for eksempel en restaurant eller indrefilet, bør ikke være marinert før grilling.
  •  Worcestershire saus kan brukes til å marinere ribbeina.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha