Hvordan velge Passende Backup annonser for moren din blogg

 Med back-up reklame på nettstedet er en viktig del av din annonsering strategi. Det kan komme en tid når en annonsør å trekke sine annonser brått fra utgiver nettsteder, og du trenger ikke kaste bort sidevisninger og tap på inntekt. Selv den mest konsekvente annonseinntekter kan forsvinne på et øyeblikk i online markedsføring verden.

 Når du vet hvordan og hvor du vil plassere annonser på bloggen din, du bør annonsører! "Denne annonsen er ledig plass" annonser er bra hvis det brukes med måte. Ikke bruk dem i hver annonse sted som du har tilgjengelig, fordi det sender sterkt signal om at ingen reklamerer med deg. Du vil at annonseplasser er verdifulle for å sende meldingen, og annonserer full jobb undergraver dette målet.

 På samme tid, for å tiltrekke seg annonsører, du ønsker ikke null annonser på bloggen din, heller. Potensielle annonsører bør vite at reklame er tilgjengelig på bloggen din. Så er det et par ting du kan gjøre for å fylle annonsebeholdningen mens du venter på å dukke opp for å betale annonsører. Disse annonsene kan også fungere som back-up reklame.

 Hus Annonser

 Egenannonser er bare bannerannonser som du bruker til å markedsføre deg selv på bloggen din. Poenget med de egenannonser er å gå til din bruker med mer av innholdet. Hvis du har noen populære meldinger tapt i bloggarkiv, er dette den perfekte måten å understreke innhold og å introdusere dem for nyere lesere.

 Andre ting du kan fremme er din RSS-feed, adresselisten din, en som kjører race du kjører, eller bare en blogg kategori side.

 Å lage dine egne egenannonser, må du ha en fotoredigering og noen grunnleggende design ferdigheter. Du ønsker å gjøre det hjemme annonser ut en del av nettstedet ditt, slik at du kan låne bilder og tekst fra bloggen mal design. Eller for så lite som $ 20, kan du lage en enkel banner-annonse-making verktøy.

 Veldedighet annonser

 Hvis du har en favoritt veldedighet eller årsak, kan hjelpe deg kjøre annonser fremme. Større veldedighetsorganisasjoner som Røde Kors vil ha en seksjon Public Service Annonsering på sine nettsider at web bannere som du kan bruke.

 For mindre veldedige organisasjoner, kan du bare be dem om å sette en banner på nettstedet ditt, eller opprette en for dem. Avhengig av statlige skattelovgivningen, kan du selv være i stand til å skrive den av på din skatt! Sjekk med en lokal regnskapsfører til å finne ut om dette er et alternativ tilgjengelig for deg.

 Annonser fra andre bloggere

 Den beste tilnærmingen for bytte annonser er å lage et nettsted som er relativt lik i størrelse til de funnet din. Hvis du handler med en blogg som er mye større eller mindre enn din, kan forskjellen føre til unødvendig harme - med mindre den andre bloggeren er en veldig god venn, selvfølgelig.

 Hvis du ikke har venner blogging du kan bytte annonser, se på hvor annonsebytting forespørsler er plassert med jevne mellomrom.

 Affiliate bannerannonser

 Agentannonser er verdt å nevne her, fordi legge affiliate bannere er super-enkel. En ekstra bonus er at de gir et godt inntrykk, fordi de viser at større bedrifter ønsker å jobbe med deg. Agentannonser bare betaler inntekt når du verver et salg til selgeren annonsøren.

 Agent bannere er ikke så effektive i å fremme salget som er igjen i den post-tekst. Men hvis du ikke har noen annonsører i det hele tatt, og legger affiliate bannere er et flott sted å starte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha