Hvordan velge ut av Medicare Del B

 Copyright © 2 014 AARP. Alle rettigheter reservert.

 Du bør tenke to ganger om å si nei til Medicare Del B dekning, selv om det koster en månedlig premie for å bruke den. Det er en viktig avgjørelse som du må gjøre i løpet av registreringsprosessen - spesielt hvis du er automatisk påmeldt - og du bør være veldig klar på hvordan man skal håndtere det i henhold til din situasjon.

 Det finnes situasjoner der opt-out i del B er i orden - med andre ord, ikke sannsynlig å få deg til å angre på i fremtiden - og gjøre når du kan koste penger eller skape andre problemer.

 Merkelig, reglene er forskjellig for folk som er Medicare fordi de er 65 år eller eldre, og de som har det i yngre alder på grunn av nedsatt funksjonsevne. Så se på disse to separate grupper å vite om folk i hver kan trygt slå del B.

 Vit når du skal skru ned del B dersom du er 65 år eller eldre

 Generelt, hvis du er 65 år eller eldre, har du del B, dette fører bare hvis du har en gruppe helseforsikring fra en arbeidsgiver for hvem du eller din ektefelle er fortsatt aktiv, og at forsikringen er primært å Medicare.

 I denne situasjonen kan du utsette del B påmelding uten straff inntil ansettelsesstopp eller forsikrings ender. Så hvis du fortsatt ikke tegne personnummer pensjonsytelser, bare hoppe å melde seg på del B.

 Eller, hvis du er registrert automatisk fordi du får disse fordelene, se del B nedgang ved å følge instruksjonene som sendes av trygde i brevet som hører til Medicare kortet og fastsatt frist.

 Utmelding vil sikre at du ikke trenger å betale del B premie, eller, hvis du mottar pensjonsytelser, de har hver måned trukket fra Social Security eller jernbane avgang sjekk. Men selvfølgelig, hvis du foretrekker å betale for både arbeidsgiver og forsikringsselskapet og Medicare dekning - som er helt ditt valg - gå videre og melde i del B.

 En gruppe mennesker er spesielt følsomme for turndown del B uten tilstrekkelig tanke: folk i alderen 65 år og eldre som er i homofile ekteskap eller nasjonale avtaler med personer av samme eller motsatt kjønn, og dekket av helseforsikring fra en arbeidsgiver fra sin partner. Hvis du er i en av disse situasjonene, må du vite nøyaktig hvordan den nåværende loven gjelder for deg.

 Hvis turndown del B dersom du er under 65

 Generelt, hvis du har Medicare basert på funksjonshemming, har du del B bare falle

  •  Du har helseforsikring fra en arbeidsgiver for hvem du eller din ektefelle arbeider aktivt, og arbeidsgiver har 100 eller flere ansatte.
  •  Du er dekket av et familiemedlem på gruppen helseplan noen andre til å jobbe, og arbeidsgiver har 100 eller flere ansatte.

 Hva gjør familien mener? Det betyr at arbeidsgiver må gi disse forsikringene om du er kvalifisert for helse dekning basert på innenlandske forhold med en ansatt - selv om du ikke er offisielt gift med den personen, selv om han eller hun er av samme kjønn som deg.

 Når du slår del B i alle aldre er risikabelt

 Uansett om du har Medicare basert på funksjonshemming eller alder, bør du definitivt melde i del B når du har helseforsikring som automatisk fortsette å Medicare når Medicare fordeler begynne. Dette inkluderer følgende:

  •  Helseforsikring selv kjøpe på det åpne forsikringsmarkedet, og som ikke er gitt av en arbeidsgiver
  •  Helseforsikring fra en arbeidsgiver med færre enn 20 ansatte
  •  Helseforsikring fra en arbeidsgiver med færre enn 100 ansatte
  •  Pensjonist fordeler fra en tidligere arbeidsgiver
  •  Helsemessige fordeler av TRICARE For Life program av den pensjonerte militære

 Du må melde deg på del B dekning i de foregående situasjoner for en veldig god grunn for ikke å nevne mulighetene for sent straffer på veien hvis du ikke gjør det. Når Medicare anses primære dekningsområde, betaler først medisinsk regninger.

 Fra grunnleggende som for eksempel legebesøk og laboratorieprøver til store funn som kirurgi - så hvis du ikke er innmeldt i del B, du den reelle risikoen for å ha din forsikring plan nekte ethvert krav som Medicare kunne ha kjørt betalt. Med andre ord kan du møte dem til å betale hele regningen.

 Verre, hvis selskapet tar en stund å innse at du ikke har registrert i del B, planen kan også be deg om å betale tilbake alle pengene han har brukt på medisinske tjenester fordi du er kvalifisert for Medicare har blitt.

 Denne type ting skjer ikke alltid. For eksempel, hvis du er en føderal pensjonist og motta helseforsikring plan i Federal Employee Helse Fordeler Program, er du ikke pålagt å melde i del B.

 Når du bestemmer om du vil godta eller avslå del B Medicare finne ut om primær eller sekundær til annen forsikring du har er vil være avgjørende.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha